2018-02-06 Hälsning från Issi

Nu har jag hittat min plats i nya lägenheten, allt ok gillar att åka hissen och har mycket att titta på.

2018-02-06 Hälsning från Ffanci

Vi har det bra här i vinterkylan; det är kul att fara runt i snön och sen sova inne i värmen, insvept i en skön filt!

2018-02-02 Jazzo-kullen 8 år

2018-01-20 IDS Åbo i Finland

Denna helg har vi (Karin, Birgitta och kennelmatte Jeannette) varit iväg på ett supertrevlig trip - IDS i Åbo i Finland. Med oss hade vi Viking (KLBJCH Magic Colour Captain Tyler), Scarlet (Magic Colour Scarlet Tyler), Pepsi (Magic Colour Hot Chili Pepper) och Chili (DKUCH SEUCH KLBCH KLBV12 C.I.B. Magic Colour Cyber Babe). Det var totalt anmäld 73 whippetar och domare var Kresten Scheel från Danmark.

Så här gick det för våra hundar:
Viking VG och 4:a i unghundsklassen
Scarlet EXC och 3:a med CK, oplacerad i BT
Pepsi EXC och 1:a med CK i en stor öppenklass och slutade BT4
Chili EXC och 1:a med CK och blev BT3 med R-Cert och BIR veteran oplacerad i BIS-finalen
BIR uppfödargrupp med HP. Vi var oplacerade i BIS-finalen
Alla fick mycket fina kritiker. Är så stolt över Chilis kritik och så roligt att få visa sin fina veteran.

Som ni kan se fick vi alla jobbar hård, då alla tikarna fick CK, vilket också gör att vi tyvärr inte har någon bilder från BT. Stort TACK till Birgitta för hjälp med fotandet och handling av Chili och i vår uppfödargrupp. Tack till Karin för hjälpen med att visa Scarlet i BT.
All transport gick så smidigt .Vi hade det mycket trevligt ombord på båten och vi fick super god mat. Stort TACK för trevligt sällskap - det får vi göra om en annan gång.

2018-01-14 Hälsningar från Ffanci

Allt är bara toppen och Ffanci trivs och känna sig hemmastadd. Här en bild med Ffanci och hennes nya idol Nezza.

2018-01-13 Candy på sin första valputställning

Idag har Candy - Magic Colour Sugar Candy varit iväg med matte på sin första valputställning i Sollentuna Rackethall. Totalt var 12 valpar anmälda och domare var Dan Ericsson. Det var 4 valpar i Candys klass och Candy blev 2:a med HP. Sedan blev det lite kaos, då domare ville göra det enkelt för sig - han ville bara se de som hade placerad sig som 1:a i bästa tik och här talade domaren endast om vilken som blev BT och placerade inte dom 2 andra. Vanligtvis placeras 4 stycken. Candy fick en fin kritik. Tyvärr inga bilder då matte var ensam iväg.

2018-01-12 Hälsningar från Wille

Wille trivs med sin familj och hans familj trivs med honom. Hans älskar att busa med Ebba och Molly och dom med honom.

2018-01-06/07 IDS MyDog i Göteborg

På lördagen deltog Leif - Magic Colour Hot News i en stor öppen klass. Leif fick excellent, men oplacerad. Domare var Jeff Horswell, England.
På söndagen deltog Ziba - KLBJCH Magic Colour Sheldons Amy Fowler i en stor unghundsklass. Ziba blev 3ukk med ck. Domare var Jochen Eberhardt, Tyskland.
Stort grattis till Leif och Ziba och deras mattar och hussar som kan ställa upp för Magic Colour, när kennelmatte- och husse är hemma med valpar.