2018-03-11 Kennelträff och ringträning nr. 2

Idag var det var det andra tillfället för kennelträff och ringträning. Vi som deltog var Josefine och Daniel med Skye (MC Hot Chocolate) Zelda (MC Sheldons Kayle) fick vara hemma, då hon höglöp, Karin med Pepsi (MC Hot Chili Pepper), Ann med Holger (MC Royal Tyler) och Hjalmar (MC Cosmo Storm). Angelica och Erik med Frank (MC Lucky Streak), Birgitta och Göran med Viking (MC Captain Tyler) och Dexter (MC Mystery Journey) och så Kennelmatte och husse med Cosmo (MC Sporting Streak), Candy (MC Sugar Candy), Scarlet (MC Scarlet Tyler), Chanel (MC Cosmo Chanel) och Chili (MC Cyber Babe). Även idag hade vi en grupp med valpar och en med vuxna hundar, som tränade att visa i grupp. Vi passade på att foto en grupp med Chili barn och en grupp med Chanel barn. Efter träningen var det så klart fika med mycket trevligt sällskap och hundsnack. Tack alla för ni kom.

2018-03-11 Candy på Nose Work kurs

Kennelmatte och Candy har börjat på nybörjarkurs i Nose Work. Det är verkligen något Candy gillar. Det gör aven övriga flocken, som får prova på när det tränas på hemmaplan.

2018-03-10 Hälsningar från Ffanci

Allt med lilla Ffanci är prima. Hon har kul i snön, hoppar och far. Sedan håller hon på att byta alla sina tänder.

2018-03-04 Kennelträff och ringträning nr. 1

Vi har planerat tre tillfällen med kennelträff och ringträning på Södertälje Lokala Kennelklubb. Idag var det första tillfället. Vi som deltog var Kira och Casper med Sirius (MC Sugar Man), Helena med Leo (MC Kiss Me Babe), Ada och Anette med Yatzy (MC Sugar Love), Anna-Karin med Indi (MC Lightning Streak), Birgitta med Viking (MC Captain Tyler) och så Kennelmatte och kennelhusse med Snowy (MC Starlight Streak), Candy (MC Sugar Candy), Scarlet (MC Scarlet Tyler) och Chanel (MC Cosmo Chanel). Vi delade hundarna upp i en grupp med valpar och en med de vuxna hundarna. Vi passade på att ta en gruppbild samt släktsbilder. Efter träningen var det fika och mycket hundsnack. Tack alla för ni kom.

2018-03-02 Hälsningar från Wille.

Allt är toppen med Wille (MC Silver Streak).

2018-02-24 Besök av kennel Golden Whip

Det är länge, länge sedan vi har haft besök av Malin och Jocke och Sessan, Zorba, Samba, Sol och Harry. Men igår fick vi till det. Och det var trevligt som alltid. Så imponerat av man bara kan sätta ihop så många whippetar utan problem. Det var trots allt 4 av dom som aldrig hade set varandra tidigare och så med tre löptikar också.

2018-02-24 Hälsning från Ffancy

Allt är bara bra med Ffanci som växer. Hon är nu rumsren och sover hela natten och är busig på dagarna.

2018-02-23 Hot-kullen fyller 3 år

2018-02-17 Hot-kullen fyller 3 år

Idag har Camilla varit på årsmöte på Värmdö BK och fått ta emot pris och blommor för "Årets rallylydnadshund 2017".
Herrman mår bra och njuter av ledigheten, att bara vara hund utan prestationskrav på träning och tävling gör honom gott. Ett tag i alla fall, sedan brukar han gilla att vi kör igång igen. Då har han vilat färdigt....
Stort GRATTIS till Camilla och Herrman för de fantastiska resultaten. Herrman är också Årets RallyLydnads whippet med hela 298 poäng (max poäng är 300). Vi är så stolta av er.

2018-02-17 Hälsningar från Tor

Idag fick vi en hälsning från Tor, som bara mår bra. Tack för bilderna.

2018-02-06 Hälsning från Issi

Nu har jag hittat min plats i nya lägenheten, allt ok gillar att åka hissen och har mycket att titta på.

2018-02-06 Hälsning från Ffanci

Vi har det bra här i vinterkylan; det är kul att fara runt i snön och sen sova inne i värmen, insvept i en skön filt!

2018-02-02 Jazzo-kullen 8 år

2018-01-20 IDS Åbo i Finland

Denna helg har vi (Karin, Birgitta och kennelmatte Jeannette) varit iväg på ett supertrevlig trip - IDS i Åbo i Finland. Med oss hade vi Viking (KLBJCH Magic Colour Captain Tyler), Scarlet (Magic Colour Scarlet Tyler), Pepsi (Magic Colour Hot Chili Pepper) och Chili (DKUCH SEUCH KLBCH KLBV12 C.I.B. Magic Colour Cyber Babe). Det var totalt anmäld 73 whippetar och domare var Kresten Scheel från Danmark.

Så här gick det för våra hundar:
Viking VG och 4:a i unghundsklassen
Scarlet EXC och 3:a med CK, oplacerad i BT
Pepsi EXC och 1:a med CK i en stor öppenklass och slutade BT4
Chili EXC och 1:a med CK och blev BT3 med R-Cert och BIR veteran oplacerad i BIS-finalen
BIR uppfödargrupp med HP. Vi var oplacerade i BIS-finalen
Alla fick mycket fina kritiker. Är så stolt över Chilis kritik och så roligt att få visa sin fina veteran.

Som ni kan se fick vi alla jobbar hård, då alla tikarna fick CK, vilket också gör att vi tyvärr inte har någon bilder från BT. Stort TACK till Birgitta för hjälp med fotandet och handling av Chili och i vår uppfödargrupp. Tack till Karin för hjälpen med att visa Scarlet i BT.
All transport gick så smidigt .Vi hade det mycket trevligt ombord på båten och vi fick super god mat. Stort TACK för trevligt sällskap - det får vi göra om en annan gång.

2018-01-14 Hälsningar från Ffanci

Allt är bara toppen och Ffanci trivs och känna sig hemmastadd. Här en bild med Ffanci och hennes nya idol Nezza.

2018-01-13 Candy på sin första valputställning

Idag har Candy - Magic Colour Sugar Candy varit iväg med matte på sin första valputställning i Sollentuna Rackethall. Totalt var 12 valpar anmälda och domare var Dan Ericsson. Det var 4 valpar i Candys klass och Candy blev 2:a med HP. Sedan blev det lite kaos, då domare ville göra det enkelt för sig - han ville bara se de som hade placerad sig som 1:a i bästa tik och här talade domaren endast om vilken som blev BT och placerade inte dom 2 andra. Vanligtvis placeras 4 stycken. Candy fick en fin kritik. Tyvärr inga bilder då matte var ensam iväg.

2018-01-12 Hälsningar från Wille

Wille trivs med sin familj och hans familj trivs med honom. Hans älskar att busa med Ebba och Molly och dom med honom.

2018-01-06/07 IDS MyDog i Göteborg

På lördagen deltog Leif - Magic Colour Hot News i en stor öppen klass. Leif fick excellent, men oplacerad. Domare var Jeff Horswell, England.
På söndagen deltog Ziba - KLBJCH Magic Colour Sheldons Amy Fowler i en stor unghundsklass. Ziba blev 3ukk med ck. Domare var Jochen Eberhardt, Tyskland.
Stort grattis till Leif och Ziba och deras mattar och hussar som kan ställa upp för Magic Colour, när kennelmatte- och husse är hemma med valpar.