2016-01-07 Whippetbesök

Idag har vi haft fint besök av Cherie och Lovis med matte och husse samt Smukke med matte och husse. Först gick vi en promenad i skogen sedan var det mycket valpmys. Vi två-benade passade på att fira alla 2015:s framgånger för MC-gänget i utställnings- ringarna med kransekage och champagne (vunnit i Neumünster) och efteråt god mat. Tack för trevligt besök.

2016-01-02 Hälsning från Issi

Har fullt upp att vakta min julklapp, 5 barn,9vuxna,1 mops idag är det inga problem för mig stor skillnad från förra julen då jag var stressad och rädd. Börjar mitt nya år med att jobba 4 dagar i veckan,hoppas allt bra med er och de fyrbenta Issi,Lotta

2015-12-25 Tack för alla fina julkort

Stort tack för alla fina julkort vi har mottagit från alla våra valpköpare - här en bild på dem som inte kom via facebook.

2015-12-12 SKK Int. Stockholms Hundmässa

I år var vi ett stort gäng MC:are som skulle delta på SKK:s Stockholms Hundmässa. Totalt var det anmäld 103 whippetar och domare var Dagmar Kenis Pordham från England. Domare för juniorerna var Harri Lehkonen från Finland. Från oss deltog "Leo" - Magic Colour Kiss Me Babe, Bailey - Magic Colour French Lover, systrarna "Pepsi" - Magic Colour Hot Chili Pepper och "Skye"- Magic Colour Hot Chocolate, "Smukke" - Magic Colour Wonder Babe, "Sös" - KLBJCH Magic Colour Sugar Babe, "Chanel" - DKUCH SEUCH KLBV Magic Colour Cosmo Chanel och så "Chili" - CIBCH DKUCH SEUCH KLBCH KLBV12 Magic Colour Cyber Babe med en avelsgrupp. Det var många fina hundar som deltog och det var en tuff konkurrens.

Såhär gick det för våra hundar: Leo fick exc och blev 2:a,
Bailey fick exc och blev 4:a.
Skye fick exc och blev 2:a med CK,
Pepsi fick exc och blev 3:a med CK,
Smukke fick very good,
Sös fick exc och blev 1:a med CK och blev 5:a i BT med r-cert,
Chanel fick exc.
Vi vann med Chilis avelsgrupp och fick HP. Vi blev 2:a med HP med vår uppfödargrupp. Vi var mycket nöjda med dagens resultat så här långt, särskilt när det blev delat ut så många very good även i championklasserna.

Nu skulle vi delta i BIS finalen med vår avelsgrupp. Totalt var det 11 avelgrupper med mycket fina hundar. Domare var Jahn Stääv från Sverige. Vi kom med i första gallringen och var redan stolta för så blev vi placerat. Spänningen blev olidlig 4:an blev placerat och 3:an blev placerat - nu var det endast vi och en annan grupp kvar och det fantastiska hände igen - vi blev BIS1 avelsgrupp på Sthlm Hundmässa med Chili och hennes fina barn från hennes 3 kullar. Vi är stolta och överlyckliga. Vi har deltaget två gånger på SKK utställningar med Chilis avelsgrupp och båda gångerna har vi blivit BIS1 avelgrupp.

Super super stort TACK till ni underbara valpköpare (Josefine och Daniel, Birgitta, Karin, Helena, Annette och Linda) som ställer upp och gör detta möjligt för oss. Och stort TACK för all hjälp med fotande.

Här ser du videon från BIS-finalen: Stockholm hundmässa 2015 - BIS Avelsklass
 

2015-12-12 Midnight-kullen 7 år

I dag grattar vi det färgspracklande Midnight kull som fyller 7 år

2015-12-06 Helgmys

I denna helg har det riktig varit tid för mys nu när vädret har varit si så där = inneväder. Bilderna talar för sig själv.

2015-12-05 Ringträning och Julmys

Idag har vi haft ännu en ringträning inför Stockholms Hundmässa. Det blev tränat individuellt, att gå rakt fram och tillbaka, visa sin hund i rätt tempo och hålla rätt avstånd till hunden framför. Efter den individuella träningen stod det på att visa i grupp - för vi kommer att ha en avelsgrupp med Chili och hennes fina barn samt en uppfödargrupp. Det är mycket svårare än man tror att hålla samma tempo och avstånd och gå i takt - det var jätteroligt och träning gör mäster - tyckte det så riktigt bra ut på slutet. Efter ringträningen bjöd kenneln på glögg och danska äppleskivor. Tack för ni kom Berith, Jan, Nathanael och Ascot, Linda och Bailey, Karin och Pepsi, Josefine, Daniel och Skye och Helena och Bailey. Och tack Daniel för att du fotade.

2015-12-04 Diba fyller 13 år

Vår älskade grand old lady alias Östermalmdamen alias Diba alias Airescot Jenny Lind fyller 13 år idag. Diba är pigg och glad - älskar som vanligt att befinna mesta av tiden i vår säng under täcket. Diba har fortfarande helt klara ögon, hör utan problem och rör sig lika fantastiskt som i sina unga dagar.

2015-12-02 Hälsning från Issi

Fick denna fina bild på Issi idag.

2015-12-01 Hälsning från Skye

Skye har fått en adventskalender för hundar.

2015-11-28 Ringträning

Inför Stocksholms Hundmässa har vi har bokat två ringträningar på Södertälje Kennel Klubb. Det var ett glad gäng som ställde upp. Först var det individuell drillning av kennel-matte - sedan stod det på gruppträning. Utöver att vi ska ställa med våra hundar individuellt på Stockholms Hundmässa, ska vi också ställa med både en uppfödargrupp och en avelsgrupp. Sedan finns det möjlighet för att kennel-matte inte kan delta på Hundmässan - nämligen om Joy bestämmer sig för att få sin valpar just den dagen. Så lite av träningen gick också på att testa back-up handlare i fall kennel-matte inte kan komma. Efter träningen bjöds det på fika. Tack Birgitta som tränade Chanel, Linda och Björn med Bailey, Helena med Leo, Karin med Pepsi och Josefine med Skye för att ni kom.

2015-11-15 Chanel Årets rasvinnare 2015 i Myndeklubben

En av höjdpunkterna på Myndeklubbens julutställning är presentation och firande av årets rasvinnare. Precis som förra året var det helt öppen vilken whippet som hade möjlighet att bli årets rasvinnare. I år är det Chanel - DKCH SECH Magic Colour Cosmo Chanel som har den stora äran, att bli årets rasvinnare 2015 på Myndklubben. Det var en mycket stolt och rört matte, då det var Chanels namn som blev nämnd då alla rasvinnare blev kallat till uppsamlingsringen. Chanel följer i sin mamma Chilis fotspår, Chili var årets rasvinnare 2012. Och 2014 var det Chilis bror Leffe som hade den stora äran att bli årets rasvinnare.

2015-11-15 Utställning i Nyborg (Danmark)

Tradition enligt var vi på Myndeklubbens julutställning i Nyborg. Totalt var det anmäld 69 whippetar och domare var Mark Cocozza från England. Som vanligt var det mycket trevlig stämning runt ringen och utställningen var välorganiserat med mycket fina priser. Vi var ett stort MC-gäng och från oss deltog "Anna" Magic Colour Hot Lips, "Leffe" DKCH SECH KLBCH KLBV14 Magic Colour Cyber Life, "Billie" DKCH Magic Colour Cosmo Wind, "Smukke" Magic Colour Wonder Babe, "Sös" KLBJCH Magic Colour Sugar Babe, "Lovis" Magic Colour Love Me Cowboy, "Chili" C.I.B DKCH SECH KLBCH KLBV12 Magic Colour Cyber Babe, "Chanel" DKCH SECH Magic Colour Cosmo Chanel och "Bianca" Magic Colour Scented White Diamond. Och så här blev resultatet:

Anna Exc och slutade 2:a i valp klass
Leffe Exc, 1:a i championklass, CK och slutade BH2
Billie Exc, 2:a i championklass, CK, Klub cert och slutade BH4
Smukke Exc, 1:a i unghundklass, CK och oplacerad i BT, BIM unghund
Sös Exc, 2:a i unghundklass, CK och oplacerad i BT
Lovis Exc, oplacerad i öppenklass
Chanel Exc, 1:a i championsklass, CK, Klub cert och slutade BT3
Chili Exc, 3:a i Championklass

Vi deltog även med en avelsgrupp med Chili och hennes fina barn från två kullar. Vi blev BIR Avelgrupp med HP utav två grupper. Vi slutade som BIS1 Avelsgrupp. Vi deltog också med en uppfödargrupp bestående av fyra champions. Vi blev BIR Uppfödargrupp med HP utav fyra grupper. Vi slutade som BIS1 Uppfödargrupp.

Det var en mycket effektiv domare - han dömde 25 hundar i timmen, så vi hade att göra - det gick nästa för snabbt. Ett stort TACK till alla underbara valpköpare, Ruth & Stellan, Vibeke & Henning, Annette & Richard, Pernille & Jens och Allan för att ni ställer upp och är med till att göra det möjligt att uppnå så fina resultaten. Vill även passa på att tacka Nanna som ställde upp och hjälpte oss i bästa tik och med avelsgruppen.

2015-11-11 Hälsning från Tiger

Härliga bilder från skogspromenaden igår.

2015-11-09 Hälsning från Fanta

Fanta i sina fina nya täcken.  

2015-11-06 Dexter godkänd anlagsprov

Igår stoppade matte in mig i bilen och körde till Hökärrsstugan där en gubbe som visst hette Ola väntade på oss. Han pratade och pratade och matte verkade inte ha någon brådska hon heller. Men till slut fick jag äntligen komma ut!
Vilken överraskning, jag trodde vi skulle springa runt runt idag också, pussa på gubben som senast, men ack. Matte satte på mig spårhalsbandet och då " komma roligt" ! Jag drog som 17 och gubben höjde på ögonbrynet och sa att " det var värst vilken fart" . Jag tog spåret i högt tempo, första vinkeln ok, andra vinkeln fick jag jobba hårt för( jäklar vad gott det luktade av annat) men jag löste det, tempoökning - tredje vinkeln gick med glans. Vid fjärde hade någon släppt ut en flock rådjur, tror jag, så där fick jag jobba igen men sedan bar det av till slutet å klöven men gubbstrutten hade glömt att lägga ut mitt godis så jag glodde förebrående på matte som fiskade upp en burk med skinka ur fickan. Matte flåsade som en blåsbälg och väste något om att jag inte hade behövt knata ner från berget vid sista vinkeln när vi ni ändå skulle upp igen. Därmed var mitt första spårprov avklarat och så fick matte en papperslapp i handen och hon sken som en sol. Det måste ha stått något bra på den gör jag fick en bit torkad nötlunga också och det inträffar minsann inte var dag.

Hälsningar från Dexter.
Psst: matte har köpt en liiten flaska med konstig kork på som hon ska bjuda husse på i kväll för då ska dom fira, undras om jag å Cato får något extra åxå;-)
 

2015-11-06 Cyber-kullen 6 år

Vårt fina Cyber-kull efter SEUCH SELCCH Airescot Cyber Dragon och Airescot Jenny Lind fyller 6 år idag. Stort GRATTIS till
Chili - C.I.B. DKUCH SEUCH KLBCH KLBV12 Magic Colour Cyber Babe
Mynta - Magic Colour Cyber Queen
Leffe - DKUCH SEUCH KLBV14 Magic Colour Cyber Life
Imse - SEUCH Magic Colour Cyber Cowboy
Snow - JKC CH Magic Colour Cyber Star
Tintin - Magic Colour Cyber Space

2015-11-04 Hälsning från Tor

Tor i ett av sina nya täcken. Nu väntar Tor på att snön ska komma.

2015-10-30 Utställning i Växjö

I helgen har våra underbara valpköpare - Vibeke & Henning med Lovis MC Love Me Cowboy, Joanna med Isa MC Babe Of My Heart och Linda & Björn med Bailey MC French Lover varit på utställning i Växjö. Totalt var det anmäld 80 whippetar och domare var Laurent Pichard från Schweiz. Såhär gick för MC-hundarna:
Bailey: MC French Lover, öppen; ex oplac av 12 st Isa: MC Babe of My Hart, Junior: ex oplac av 6 st Lovis: MC Love Me Cowboy: Öppen: ex oplac av 17 st
Stort GRATTIS till er alla och stort TACK för bilderna tagna av Henning Pedersen

2015-10-24 Utställning i Vingåker

Traditions enligt var vi på Whippetklubbens officiella utställning i Vingåker. Totalt var det anmäld 80 whippetar och domare var Åke Cronander från Sverige. Från vår kennel deltog systrarna Skye - Magic Colour Hot Chocalate och Pepsi - Magic Colour Hot Chili Pepper i valpklass. Båda fick excellent. Pepsi blev 3:a med HP och Skye var oplacerad utav 6 valpar. Dexter - Magic Colour Mystery Journey deltog i öppenklass hanar. Domaren var mycket förtjust i Dexter och blev mycket besviken då han upptäckte att Dexter är kastrerad och informerade oss att han aldrig gav CK till en kastrerad hane, men att Dexter var ett mycket fint exemplar som absolut hade CK-kvalitet. Dexter fick excellent, men oplacerad. Dagens stjärna var återigen vår egen Sös - KLBJCH Magic Colour Sugar Babe som vann unghundsklassen med CK. Sös var så nära att bli placerat i BT, hon var den sista tiken som domaren tackade nej till i BT. Sös slutade som BIM unghund. Som alltid var denna utställning väl organiserat med många fina priser till alla deltagande hundar och mycket trevlig stämning runt ringen. Och självklart var det bra stämning i MC-gänget, som denna gång bestod av Karin, Birgitta oc Göran och Josefine och Daniel. En speciell tack till Josefine och Daniel för all hjälp bl.a. med att fota.

2015-10-20 Hälsning från Fanta

Fanta mår bra och är mycket glad och lycklig. Springer varje dag och älskar människor. Lagom förtjust i hundar, men har några bästisar.

2015-10-19 Hälsning från Tiger

Tiger ute i skogen med Jack och husse och matte. Spännande med vattenfall. Tiger älskar att få komma lös och springa. Det händer inte varje dag nuförtiden eftersom han lätt får ont i sina små tår.

2015-10-18 Utställning i Vallentuna

Idag har vi varit på vinthundsklubbens utställning i Vallentunas Ridhus. Totalt var det anmäld 69 whippetar och domare var Ingela Kyrklund från Sverige. Från oss deltog Pepsi - Magic Colour Hot Chili Pepper, Skye - Magic Colour Hot Chocolate, Leo - Magic Colour Kiss Me Babe och Sös - KLBJCH Magic Colour Sugar Babe. Skye blev 2:a med HP och Pepsi 3:a med HP i valpklass 6-9 månader. Leo fick exc och blev 3:a i unghundsklass hanar och även syster Sös fick exc och blev 3:a i ung- hundsklass tikar. Stort grattis till Skye, Pepsi och Leo. Som alltid var det trev- ligt stämning i MC-gänget som försökte hålla värmen i det iskalla ridhuset.

2015-10-17 Cowboy kullen 2 år

Idag grattar vi Lovis, Iris, Sally och Rajah med födelsedagen!

2015-10-10 Utställning i Års

Chili - Ch Magic Colour Cyber Babe (Ch Airescot Cyber Dragon x Airescot Jenny Lind) och hennes fina barn från tre kullar gjorde det igen på Myndeklubbens utställning i Aars. Det var totalt anmäld 48 whippetar. Domare var Maija Sylgren från Finland.

Anna - Magic Colour Hot Lips (Ch Hot Isle Jazzo x Ch Magic Colour Cyber Babe) blev BIR valp och slutade BIS 2 valp.
Snow - Magic Colour Beach Babe (Ch Manoush Darth Tyranus X Ch Magic Colour Cyber Babe var lite husse sjuk, så det gick inte för kennelmatte att visa honom, så husse fick debutera som handlare. Alla i MC-gänget tyckte att husse verkligen har talang för att visa whippet - men tyvärr räckte det inte för Snow fick tyvärr very good.
Billie - Ch Magic Colour Cosmo Wind (Ch Khalibah Solglimt x Ch Magic Colour Cyber Babe) blev BH 1 med Klub Cert och slutade BIM.
Sös - KLBJCH Magic Colour Sugar Babe (Ch Manoush Darth Tyranus X Ch Magic Colour Cyber Babe) var dagens stjärna. Sös vann unghundsklassen med CK, blev BT1 med Cert (hennes andra danska cert) och slutade som BIR och BIS1 unghund och BIS2.
Lovis - Magic Colour Love Me Cowboy (Ch Magic Colour Cyber Cowboy x Magic Colour French Kiss) fick excellent, fick excellent i öppenklass, men oplacerad.
Chili - Ch Magic Colour Cyber Babe (Ch Airescot Cyber Dragon X Airescot Jenny Lind) vann championklass tikar och slutade BT4.
Diba - Airescot Jenny Lind vann veteranklass tikar och fick sitt 3:e Klub Veteran Cert. Diba är 13 år.
Bianca - Magic Colour Scented White Diamond - (Sportingfield B&W Airescot X Airescot Scented Silver) blev 2:a i veteran klassen.
Sedan blev vi BIR och BIS uppfödare.

En stor tack till alla valpköpare som ställer upp och gör det till en fantastisk upplevelse. Som alltid var det trevlig stämning i MC-gänget. En speciell stor tack till Stellan - viss hjälp var ovärderlig, då kennel-husse Peter fick stanna hemma och vara hundvakt åt resten av flocken. Också ett stort tack till Vibeke för trevligt ressällskap.

2015-10-05 Hälsning från Skye

Idag fick Skye följa med mig och hästen Charlie ut på ridtur för första gången och det gick bra!

2015-10-04 Hälsning från Sally

Sally med tuggben i solen och Sally sovande i tokig ställning.

2015-10-02 Hälstning från Pluto/Walther

Hej vi har varit på intensivkurs i rallymix. Vi tröttnade båda två före matte. Annars var det ganska kul faktiskt. Matte tyckte det var lite jobbigt att vi båda två bara ville vara med henne

2015-09-29 Inga valpar för Chanel

Efter dagens besök hos veterinären, visade ultraljuds-skanningen tydligt att det inte finns valpar i magen på Chanel. Vi är förstås mycket besvikna, då vi hade set fram emot fina valpar från denna kombination. Det är även extra tråkigt att inte kunna leverera valpar till familjerna på våran valplista. Detta är första gången vi har en tik som inte blir dräktig efter parning!

2015-09-27 Ringträning inför kommande utställningar

Idag arrangerade vi ringträning för de valpar och valpköpare som ska på utställning i Vallentuna och Vingåker i oktober. Efter ringträningen stod det på svanstrimning och lasagne och trevligt sällskap. Än en gång hade vi vädret med oss för vi kunna sitta ute och äta vår lunch, vilket både de fyra-benade och två-benade.

2015-09-26 Hälsning från Columbus och Leffe

Här lite bilder av Columbus och Leffe på träningsplatsen.

2015-09-23 Hälsning från Lovis

Lovis, Chérie, Henning och Vibeke har varit med en grupp från Eksjö på vandringsresa i Norska fjällen. Vi bodde på Venabu Fjällhotell och gjorde dagsturer i fjällen runt om och en dag till vackra Rondane nationalpark. Vädret var allt från regn, blåst, uppehåll och en dag halvsoligt. Så vi hade allt vad Jeannette hade sydd till hundarna med oss och det blev använt. Vanlig täcke, termotäcke och regntäcke, ja då klarar man sig. Hundarna klarade vandringarna galant och det gick på steniga stigar, grus, kläppar, genom små vattendrag. Ett par hade sin labradorhane med sig. Lovis höglöpte men Jeannette hade prövat en spray som heter Bitch och den hade vi köpt och faktisk det gjorde att han inte var speciellt intresserat i henne. Den luktade som fräsch rengöring. Folk känner ofta inte till Whippetar och blir förvånade hur tåliga och trevliga de är och som de sa, man märker dom ju inte, de bara följer med husse och matte. En härlig upplevelse ihop med våra fyrbenta.

2015-09-19 Hälsning från Issie

Har varit med matte på tjejträff vid havet. Jag har sprungit på stranden, gissa om jag tyckte om det. Har jagat fåglar och sladdat runt, även en och annan kullerbytta blev det. Matte var orolig att jag skulle smita men jag kom när hon ropade. Hälsningar från en trött men glad Issi

2015-09-19 KM i Södertälje Whippet Race

et har varit KM i Södertälje Whippet Race. Tre Magic Coloure deltog från vår kennel Dexter - Magic Colour Mystery Journey, Hjalmar - Magic Colour Cosmo Storm och Imse - SEUCH Magic Colour Cyber Cowboy. Dexter blev 2:a i unghundsklassen med start utan för startboxen, Hjalmar 3:a och Imse 5:a i Mästarklassen. Stort grattis till de fina resultaten.

2015-09-19 Saga på utställning

Saga har varit på utställning i Örebro och hon blev BIR valp med HP. Hon var med i gallringen, men inte placerat i BIS-finalen.

2015-09-19 Ninja och Pepsi på utställning

Denna helg har Pepsi - Magic Colour Hot Chili Pepper och Ninja - Magic Colour Amazing Journey varit på inofficiell utställning i Nynäshamn. Pepsi blev BIR valp med HP och slutade som BIS 3 valp. Ninja blev BT1 och slutade som BIM. Stort grattis till det fina resultatet.

2015-09-13 Pepsi på inoff. utställning i Hölö

Chili och Jazzo's dotter Pepsi - Magic Colour Hot Chili Pepper på inofficiell utställning i Hölö. Domare var Michael Ganzer från Sverige. Pepsi slutade som BIS1 valp. Stort GRATTIS till Karin och Pepsi till det fina resultatet.

2015-09-13 Dexter på utställning i Högbo Bruk

Dexter - Magic Colour Mystery Journey var på SKKs utställning i Högbo Bruk. Domare var Markku Mähönen från Finland. Det var totalt anmäld 69 whippetar. Dexter fick excellent. Stort GRATTIS till Dexter och Birgitta.

2015-09-12/13 Utställningar i Eslöv och Lund

Vilken helg det har varit för Magic Colour. Vi är så stolta över våra fina resultat. På utställningarna i Eslöv (SKK) och Lund (Vinthundsklubben) deltog Chili - C.I.B. DKUCH SEUCH KLBCH Magic Colour Cyber Babe och hennes och Brutus EEUCH FIUCH Manoush Darth Tyranus vackra döttrar Smukke - Magic Colour Wonder Babe, Isa - Magic Colour Babe Of My Heart och Sös - KLBJCH Magig Colour Sugar Babe.
I Eslöv var det totalt anmäld 33 whippetar och domare var Moa Persson från Sverige. I Lund var det totalt anmäld 46 whippetar och domare var Joachim Kiack från Tyskland. Och så här blev resultatet:

    Eslöv          Lund
Isa    Exc, 4:a i juniorklass   Exc, 4:a i juniorklass
Smukke    Exc i junior klass   Exc, CK, BT3
Sös    Exc, 2:a, CK      Exc, 1:a, CK, BIR unghund, BIS3 unghund
Chili   Exc, 2:a, CK, BT3    Exc, 2:a, CK
Uppfödargrupp BIR, HP, BIS4 utav 14 grupper  BIR, HP, BIS3 utav 4 grupper
           Parklass Chili och Smukke BIS2 par

Stort TACK till alla fantastiska valpköpare som ställer upp och en special tack till Sofia Bruce Harkell och Anna-Karin Widén, som hjälpte med att visa Sös i uppfödargruppen. Och stort TACK till Richard som fotade båda dagarna. Vädret var inte whippetväder någon av dagarna, på lördagen blåste det kallt och på söndagen var det ihållig regn, dock slutade det regna när tikarna skulle bedömas. Stämningen runt ringen båda dagarna var helt i topp. Tack för en oförglömlig helg.

Saga på inofficiell utställning i Tranås

Chili och Jazzo's dotter Pepsi - Magic Colour Hot Ice var på inofficiell utställning i Tranås. Saga slutade som BIS4 valp. Stort GRATTIS till Angelica och Saga till det fina resultatet.

2015-09-08 Hälsning från Scout

Allt är bra med Scout. Han älskar att springa i skogen, plaska i sjön och spana in grannens hönor.

2015-08-30 Hälsning från Jasmine

Vi har fått dessa fina bilder på Jasmine - Magic Colour Jazzo Girl, som mår bra och njuter det sista av sommaren.

2015-08-30 Utställning i Varde (DK)

Billie - DKCH Magic Colour Cosmo Wind, Joy - DKCH Magic Colour French Impulse och Bianca - Magic Colour Scented White Diamond har varit på utställning i Varde. Domare var Pamela Campbell från Australien. Billie vann champion klassen med CK och blev BH1 och slutade som BIM. Joy fick exc och blev 4:a i championklassen. Bianca vann veteranklassen med CK och blev BIR veteran. Stort GRATTIS till de fina resultaten.

2015-08-30 Bailey på utställning på Gottland

Idag har Bailey - Magic Colour French Lover varit på utställning på Gotland. Domare var Alec Novac från Slovenien.Bailey vann bruksklassen med CK, men blev inte placerat i BH. Det var endast 7 st som fick CK av 22 hanar. Lovis hejade på sin onkel Bailey. Tack för bilderna Vibeke och Henning.

2015-08-29 Hälsning från Lovis

29 aug 2015 var vi på utställning på Gotland. Domare Ian Rasmussen, Australien. Lovis, Magic Colour Love Me Cowboy, vann unghundsklassen med Ck. Det var 28 deltagande tikar och endast 8 fick Ck. Lovis blev inte placerat i BT men vi är jättenöjda med detta fina resultat. Det är utställning för whippet i tre dagar men vi hade bara anmält Lovis till idag. Vi var en vecka med utflykter på den fina ön.

2015-08-29 Whippetrace i Södertälje

I lördags var det Whippetrace tävling i Södertälje. Från vår kennel deltog två hundar Sessan - Magic Colour Pure Gold och Hjalmar - Magic Colour Cosmo Storm. Hjalmar blev 3:a i C-finalen och Sessan kom sist. Stort tack till Ann med Hjalmar och Malin och Jocke med Sessan till er fina placeringar.

2015-08-26 Hälsning från Skye

Före helgen var Skyes matte och husse hundvakt åt Sille och Diba, som tack fick Skye bland annat ett nytt halsband.

2015-08-22 Utställning i Täby

Idag har vi varit på utställning i Täby. Det var totalt anmäld 34 whippetar. Domare var Marja Salminen från Finland.
Från vår kennel deltog Leo - Magic Colour Kiss Babe, Herrman - RNDN RDNF Magic Colour Wild Cosmo, Sös - KLBJCH Magic Colour Sugar Babe, Ninja - Magic Colour Amazing Journey, Chanel - DKCH SECH Magic Colour Cosmo Chanel och i Avelsgrupp Chili - C.I.B. DKCh SECH KLBCH Magic Colour Cyber Babe.
Och det blev inte vilken dag som helst - syskonparet Sös och Leo soppade hem allt genom Sös blev BIR med Cert och Leo BIM med cert. Herrman fick exc och blev 2:a i öppenklass, Ninja fick exc och blev 3:a i öppenklass, Chanel vann championklass och blev BT4. Vi blev BIR avelsgrupp med HP och vår uppfödargrupp blev 2:a med HP.
Vilken dag och stort TACK till våra valpköpare som ställer upp. Det var mycket högt humör i MC-gänget.

2015-08-21 Scented kullen 9 år

Grattis till tjejarna i Scented-kullen som fyller 9 år idag.

2015-08-18 Sunshine-kullen 8 år

Stort GRATTIS till Sunshine-kullen - Axa, Ronya, Tiger och Felix - som idag fyller 8 år.

2015-08-16 Utställning i Norrköping

Lovis - Magic Colour Love Me Cowboy var enda MC-representant. Det var totalt anmäld 36 whippetar och domare var Jasna Matejcic från Kroatien. Lovis fick exc och blev 2:a i unghundsklassen. Grattis till Lovis fina placering. (Bilden är inte från dagens utställning)

2015-08-15 Utställning på Bornholm (DK)

Allan med Billie - DKCH Magic Colour Cosmo Wind, Joy - DKCH Magic Colour French Impulse och Bianca - Magic Colour Scented White Diamond var enda representant från MC. På lördagen var det anmäld 18 whippetar och domare var Dimitris Antonopolus från Sverige. Utav 8 hanar var det endast 2 hanar som fick exc - men INGEN fick CK. Utav tikar var det endast 5 som fick exc och 4 av dem med CK. Billie vann championklass hanar. Joy vann championklass tikar med CK och blev BT3 med R-CACIB. Bianca fick exc och blev 2:a i veteranklass tikar.
På söndagen var det anmäld 20 whippetar och domaren var Marie K. Due Petersen. Även denna dag var det många som fick very good. Billie vann championklass hanar med CK och slutade BH3. Joy vann champion- klass tikar med CK och slutade BT4. Bianca vann veteran tikar med CK och blev BIR veteran. Stort grattis till Allan till de fina placeringarna. Både Billie och Joy var så nära på att få sina CACIB. (Bilderna är inte från helgens utställningar).

2015-08-15 Utställning i Eskilstuna

Idag har vi varit på SKK:s utställning i Eskilstuna. Det var totalt anmäld 23 whippetar och domare var Jahn Stääv från Sverige. Från vår kennel deltog Bailey - SELCCH Magic Colour French Lover, Sös - KLBJCH Magic Colour Sugar Babe och Ninja - Magic Colour Amazing Journey. Bailey var först ut han fick exc, blev 3:a med CK i öppenklass hanar och sedan BH3. Sös debuterade i ungshundsklassen. Hon fick exc och blev 1:a med CK. Ninja fick exc och blev 5:a med CK. Sös och Ninja var oplacerade i bästa tik. Det var en mycket trevlig utställning, som var bra arrangerat och det var som alltid en trevlig stämning i MC-gänget som bestod av Karin, Linda och Björn och så kennel-matte och husse.

2015-08-15 Cosmo-kullen 3 år

Idag grattar vi Cosmo kullen som fyller 3 år.

2015-08-11 Hälsning från Issi

Idag fick vi denna underbara bild av Issi med sin kompis.

2015-08-10 Lykke på BPH test

I söndags gjorde Lykke ett BPH med lyckat resultat. Alla förundras över hur en whippet kan klara detta så bra!?

2015-08-10 Smukke på utställning i Rönneby

Smukke - Magic Colour Wonder Babe har också varit på SKK int utställning i den vackra Ronneby Brunns Parken. Smukke placerade sig som 4 jkk av totalt 7 st. Väl hemma igen hade vi en trött hund, som sov större delen av kvällen med sin älskade Panda.

2015-08-09 Lovis på utställning i Ronneby

Hälsning från Lovis, Magic Colour Love Me Cowboy, som 9 aug 2015 var på SKK int utställning i den vackra Ronneby Brunns Parken. Det var totalt 53 whippeter. Lovis blev tvåa med exc och Ck i unghunds- klassen. Av 23 tikar var det endast 6 st som fick Ck så vi är så nöjda med vår lilla goa tjej.

2015-08-08 Mini kennelträff

Idag har vi haft en mini kennelträff med Ascot, matte Berith och lill-husse Nathanael och Ninja och Pepsi med matte Karin. Först stod det lite ringträning på programmet, kennelmatte skulle bl.a. testa att visa Ninja inför nästa helgs utställning och det gick bra. Sedan fick Ascot och Sös springa lite i trädgården. Sedan var det tid att tända grillen och mysa bland de två-benade. Tack för en mycket trevlig dag

2015-08-06 Besök hos Frasse

Frasses matte och husse hade inviterat oss på besök i Tyresö. Det var jätteroligt att hur underbart Frasse bor. Frasse njöt av att ha sina halvsystrar Sös och Chanel på besök. Tusen tack för en härlig lunch i fina omgivningar.

2015-07-26 Hälsning från Whenke

I samband med Svenska Whippetklubbens Riksutställning i Strömholm erbjöd Whenke matte och husse Bed & Breakfast. Och här bodde Casper och Chippen med matte Marie, som vi känner så väl.

2015-07-25 SW Riksutställning på Strömsholm

De senaste dagar har det stått i Svenska Whippetklubbens Riksutställnings tecken. I år var det lite annorlunda då matte var med och arrangera utställningen. Totalt var det anmäld 185 whipper fördelat på två dagar. Domare var Russel McFaden från USA. Från vår kennel deltog Frasse - Magic Colour Hot Topic, Leo - Magic Colour Kiss Me Babe, Pepsi - Magic Colour Hot Chili Pepper, Saga - Magic Colour Hot Ice, Smukke - Magic Colour Wonder Babe, Sös - KLBJCH Magic Colour Sugar Babe och Chanel - DKCK SECH KLJCH Magic Colour Cosmo Chanel. Såhär blev resulatet:

Frasse Oplacerad i valpklass hanar 4-6 månader med HP (7 deltog)
Leo 6:a med UK i juniorklass hanar (16 deltog)
Pepsi 1:a i valpklass tikar 4-6 månader med HP och slutar som BIS1 valp 4-6 månader (9 deltog)
Saga 5:a i valpklass tikar 4-6 månader med HP (9 deltog)
Sös 2:a med UK i juniorklass tikar (22 deltog)
Smukke 7:a med UK i juniorklass tikar (22 deltog)
Chanel Oplacerad i championklass tikar (15 deltog)

Vi är super nöjda med helgens resultater. Som vanligt var det trevligt sällskap runt ringen. Stort tack till Therése och Christopher, Helena, Angelica, Karin, Annette och Richard för att ni ställa upp.

2015-07-24 Hälsning från Leffe & Columbus

Leffe och Coloumbus är på semester på Flyvesand på Fyn. Leffe och Coloumbus älsker komma ner till havet och leka med bollar. Som det syns blir både whippar och människor underbare trötta.

2015-07-18 Utställning i Köping

Idag har vi varit på SKK:s internationella utställning Köping. Det var totalt anmäld 64 whippetar. Domare för juniorer och valpar var Bengt-Åke Bogren från Sverige och domare för de vuxna whippetar var Nenne Runsten från Sverige. Från MC-gänget deltog Leo - Magic Colour Kiss Me Babe, Smukke - Magic Colour Wonder Babe, Sös - KLBJCH Magic Colour Sugar Babe, Lovis - Magic Colour Love Me Cowboy, Ninja - Magic Colour Amazing Love, Chanel - DKCH Magic Colour Cosmo Chanel och Chili - DKCH SECH KLBCH Magic Colour Cyber Babe.

Och så här blev resulatet:
Leo Junkl Exc, JunKK 2:a med CK
Sös Junkl Exc, JunKK 1:a med CK
Smukke Junkl Exc, JunKK 4:a
Lovis Ungkl Exc, UngKK 4:a
Ninja VG
Chanel CHkl Exc, CHKK 3:a med CK, BT3 med cert och ny svensk champion
Chili CHkl Exc, CK
BIR uppfödaregrupp med HP och BIS 4 uppfödaregrupp utav 11 grupper
För första gången ställde vi med en avelsgrupp med Chili och hennes fina barn. Vi blev BIR avelsgrupp med HP och slutade som BIS1 avelsgrupp.

Tusen tack till Vibeke och Henning, Karin, Helena och Annette och Richard för att ni ställde upp och stannade så vi fick möjligheten att delta i finalerna.

Vilken dag - vi är så stolta och lyckliga.
 

2015-07-11 Utställning i Tvååker

Idag har vi varit på utställning i Tvååker. Totalt var det anmäld 97 whippetar och domare var legenden Bo Bengtsson, USA. Från vår kennel deltog Billie - DKCH Magic Colour Cosmo Wind, Sös - KLBJCH Magic Colour Sugar Babe, Smukke - Magic Colour Wonder Babe, Chanel - DKCH Magic Colour Cosmo Chanel, DKCH, Chili - SECH KLBCH Magic Colour Cyber Babe och Bianca - Magic Colour Scented White Diamond. Alla hundarna fick excellent och den enda som blev placerad var Bianca, som blev 2:a med CK. Även Billie fick CK. Som vanligt var det mycket trevlig stämning i Magic Colour gänget.

2015-07-04 Besök hos Anna

Innan vi skulle tillbaka med färjan till Göteborg besökte vi Anna. Och Annas familj var så snäll att bjuda oss på middag. Tack för er gästfrihet.

2015-07-04 Utställning i Nörresundby (Danmark)

Vilken fantastisk dag vi hade på Myndeklubbens utställning i Nörresundby. Det var anmäld 53 whippetar. Domare för valparna var Peter L. Larsen från Danmark och domare för de vuxna var Louis Dehaes från Belgien. Med oss hade vi två debutanter Anna (Magic Colour Hot Lips) och Snow (Magic Colour Beach Babe). Sedan deltog Billie (DKCH Magic Colour Cosmo Wind), Sös (KLBJCH Magic Colour Sugar Babe), Chanel (DKCH KLBJCH Magic Colour Cosmo Chanel) Joy (DKCH Magic Colour French Impulse) och Bianca (Magic Colour Scented White Diamond. Och såhär blev resultatet:

Anna Exc, HP, Baby valp 1 och BIM Baby valp
Snow Exc, 1:a i juniorklass hanar med Ck, Klub junior cert
Billie Exc, CK, Klub Cert, BH1, BIR och BIS1
Sös Exc, CK, BIR Junior, BT2, Cert och BIS3 Junior
Chanel Exc, CK, Klub Cert, BT1 och BIM
Joy Exc, CK och 3:a i championklassen
Bianca Exc, CK, Klub Cert, BIR och BIS1 veteran
Uppfödaregrupp BIR uppfödare med HP och Ärespris och BIS2 Uppfödare

Bortsett från Joy och Bianca, så är alla övriga hundar som deltog från oss efter vår Chili (DKUCH, SEUCH, C.I.B.CH* Magic Colour Cyber Babe) och man kan inte låta bli att bli lite stolt av det fina resultatet.

Stort GRATTIS till Allan och Billie som blev BEST IN SHOW och tusen tack till alla valpköpare (Allan, Stellan, Morten och Pernille) som ställda upp och var med till att göra dagen så fantastiskt.

2015-07-03 Besök hos Snow i Danmark

I samband med utställningen i Nörresundby passade vi på att besöka Snow och hans familj i Aars. Tack för er gästfrihet.

2015-06-28 Utställning i Borås

Idag har vi var på utställning i Borås. Det var anmäld 53 whippetar och Domare var Colleen Khoudry från Australien. Från vår kennel deltog Sös (KLBJCH Magic Colour Sugar Babe), Isa (Magic Colour Babe Of My Heart) Lovis (Magic Colour Love Me Cowboy) och Chanel (DKCH Magic Colour Cosmo Chanel). Det var svårt att se vad domare var ute efter. Både Sös och Isa fick VG. Bäst gick det för Lovis som blev 2:a med CK i unghunds- klassen. Chanel fick excellent, men oplacerad i championklassen. Det var roligt att Issi (Magic Colour Crystal Cosmo kom och hälsade på. Som alltid var det mycket trevligt sällskap i MC-gänget och stort TACK Lena för att vi fick låna lite plats i ditt tält.

2015-06-25 Ringträning på kenneln

Idag hade vi ringträning för de som bor nära Järna och vädret var med oss - även om vi nästan blev uppäten av knott. På ringträningen deltog Skye (Magic Colour Hot Chocolate), Pepsi (Magic Colour Hot Chili Peppet), Frasse (Magic Colour Hot Topic), Tor (Magic Colour Hot News), Dexter (Magic Colour Mystery Journey), Bailey (SELCH Magic Colour French Lover) och Leo (Magic Colour Kiss Me Babe).

2015-06-22 Hälsning från Smukke

Smukke (Magic Colour Wonder Babe) och hennes roliga liggställningar - hon gillar att sova med rumpan utanför korgen. Hon gör samma sak när det tuggas ben = har rumpan utanför.

2015-06-22 Hälsning från Saga

Saga (Magic Colour Hot Ice) smakar på årets första mjukglas

2015-06-20 Hälsning från Pluto/Walther

Idag kom det en hälsning från Pluto (Magic Colour Cosmo Kid) och Walther (Magic Colour French Cocktail), båda mår bra.

2015-06-20 Hälsning från Dexter

En stilig Dexter (Magic Colour Mystery Journey) iförd sin nya regnrock.

2015-06-16 French-kullen fyller 4 år

2015-06-14 Dexter på utställning i Avesta

Idag har Dexter - Magic Colour Mystery Journey - varit på utställning i Avesta. Domare var Liz_Beth Liljeqvist, Sverige. Dexter vann öppenklass hanar med CK. Stort GRATTIS till matte och Dexter till den fina placeringen.
Dexter 

2015-06-13 Valpträff Hot-kullen

Idag har vi haft valpträff med Hot-kullen som har hunnit bli 3,5 månader. Alla killarna - Frasse, Leif och Tor - ur kullen kom och ensam tjej var vakra Pepsi. Då flera av valparna ska ställas ut på Strömsholms utställningen var aktiviteterna utställningsträning och lek och bus efteråt. Med tanke på att det var första gången för de flesta av deltagarna - tycker vi ni alla var jätte duktiga. Efter all aktivitet blev grillen tänd och så var det mys för de tvåbenade. Tack för en trevlig dag.

2015-06-13 Hälsning från Lykke

Lykke - Magic Colour Love Journey 2 år idag. Lykke hälsar till alla syskon.

2015-06-13 Journey-kullen fyller 2 år

2015-06-11 Gold-kullen fyller 7 år

2015-06-09 Hälsning från Issi

Issi har blivit ett bussfrö. Idag har hon haft fullt upp i trädgården på jobbet, imorgon ska matte och Issi på utflykt med pensionärerna.

2015-06-07 Leo på besök

Idag har Leo - Magic Colour Kiss Me Babe varit på besök för lite fotosession. Vid samma tillfälle blev det till lite springande i trädgården med syrren och övriga tjejer. Efter fotande blev var brunch för de tvåbenade.

2015-06-06 Hälsning från Saga

Saga önskar trevlig helg.

2015-06-01 Hälsning från Leif

I helgen var vi på fälttävlanstävling och kikade på både hästar och hundar! Allt går jättebra och Leif är så duktig och u nderbar i allt han gör! Är lyckligt lottade som fått en sån fining i vårt liv, världens bästa hund! Vi har hunnit med två tillfällen på valpkursen och det går jättebra, väldigt roligt tycker vi alla tre!

2015-06-01 Hälsning från Saga

Saga är väldigt lätt lärd, Vi har börjat lite med Rally moment, Hon är super lyhörd och fin kontakt, Hon har jätte fint klipp i allt hon gör. Hon har lärt sig sitt, backa och stå, snurr och framför, Runt.På söndagar har vi en promenad grupp som vi har börjat att vara med i. Så hon får vänja sig att gå med hundar. Lite roligt med så många olika sorter allt från jätte små till stora mastiffer.

2015-05-31 International utställning i Neumünster, Tyskland

Idag har vi varit på utställning i Neumünster. Det var anmäld 40 whippetar och domare var M. Zidar från Slovenien. Med oss hade vi Leffe – DKCH SECH KLBCH KLV14 Magic Colour Cyber Life, Sös – KLBJCH Magic Colour Sugar Babe, Chili - DKCH SECH KLBCH KLBV12 Magic Colour Cyber Babe och Chanel DKCH KLBJCH Magic Colour Cosmo Chanel.
Och vilken dag det blev. Man kan väl lugnt säga att Chili och hennes två döttrar tog storslam. Först ut var Leffe och han fick exc och blev 4:a i championklassen.
Sös vann juniorklass tikar och fick Jg-VDH, Jg Cert och blev BIR Junior, BIG1 Junior och slutade som BIS Junior.
Chili vann championklass tikar, fick VDH cert och sitt sista kvalificerande Cacib, så nu ska vi ansöka om att få den Internationella titeln C.I.B. Ch. Chili blev också BIR och BIG1.
Chanel vann öppenklass och vann VDH cert och certet.
Vi deltog också med en uppfödargrupp och vi blev BIS1 uppfödargrupp ut av 6 ekipagen. Vilken oförglömlig dag.
Tusen tack Ruth och Stellan för att vi fick bo hos er och er super uppvaktning av oss. Och inte minst Ruth som var hundvakt för resten av flocken som inte var med på utställningen och Stellan med all hjälp med att på utställningen. Ni är bara fantastiska.

2015-05-31 Isa på inoff. utställning

I dag har Isa – Magic Colour Babe Of My Heart varit på sin andra inofficielle utställning. Isa blev BT1 med HP och BIM. Stort grattis till Isa och matte.

2015-05-03 Smukke på inoff. utställning

Idag har Smukke – Magic Colour Wonder Babe varit på inofficiell utställning med mycket bra resultat. Smukke skötte sig bra i ringen. Smukke inledde för övrigt med att pussa på domaren.Smukke blev BIR med HP och slutade som BIG2. Stort grattis till Smukke och matte.

2015-05-30 Hälsning från Lykke

Hälsning från Lykke som blivit ormbiten och varit en natt på djurklinik. Och inte får springa på ett bra tag.

2015-05-03 Besök hos Jobbe

I samband med att vi är på besök hos Leffe och Columbus passade vi på att besöka Jobbe – Magic Colour Gold Sprinter och matte Ann-Siri. Vi hade ett trevligt lite kennelträff på Fyn. Efter vår promenad bjöd Ann-Siri på fika. tack för fiket. Underbart att se att Jobbe trivs så bra ihop med whippetkompisen Liva.

2015-05-28 Smukke på besök

Idag har Smukke varit på besök hos oss. Vi passade på att ta lite generationsbilder.

2015-05-28 Hälsning från Tor

Tiden går i en rasande fart och Tor bara växer och växer. I helgen som var åkte Richard och barnen till småland och bilresan gick bra, han sov den mesta tiden. Tor fick en ny kompis, Remus och dom hade roligt tillsammans, mycket bus och lek.

2015-05-25 Herrman på rallylydnadstävling

I lördags, 23/5, tävlade vi i rallylydnad igen i fortsättningsklass. Vi fick 87 poäng och en tredjeplacering, av 19 deltagare. Vi var på Norsborgs lokala kennelklubb och det var en härlig eftermiddag. Nu är vi klara med klassen, vilket betyder att Herrman nu kan titulerar sig med ännu en rallylydnad titel, nämligen RldF (fortsättningsklass). Sedan tidigare har han titlen RldN (nybörjare). Vi önskar duktiga Herrman och matte stort GRATTIS - vi är mycket stolta av er.

2015-05-24 Skye på golfbanen

Snart 14 veckor. Åker golfvagn som en liten diva. Så duktig golfhund! Springer och busar en stund och hoppar i väskan och åker med så fort hon blir trött.

2015-05-23 Utställning i Roskilde

Idag har vi varit på Myndeklubbens utställning i Roskilde. Domare var Katrin Raie från Estland. 53 whippetar var anmälda. Från vår kennel deltog Billie - DKCH Magic Colour Cosmo Wind i championklass, Sös - Magic Colour Sugar Babe, Lovis - Magic Colour Love Me Cowboy, Joy - DKCH Magic Colour French Impulse, KLBJCH, DKCH Magic Colour Cosmo Chanel och veteran Bianca - Magic Colour Scented White Diamond. Billie blev 3:a med exc i championklass hanar. Sös blev 1:a i juniorklass tikar med exc, CK, Klub Junior cert, BT2, R-cert och BIR Junior. Det var Sös's 2:a Klub Junior cert vilket gör att hon nu kan titulerar sig Klub Junior Champion. Lovis 2:a med CK i unghundsklassen, Joy fick very good och Chanel blev 1:a i champion klass tikar med CK, Klub cert och BT4. Bianca blev 1:a med exc i veteranklassen utan CK. Vi var oplacerade i uppfödarklassen. Stort TACK för trevligt sällskap som alltid Allan, Vibeke & Henning, och Grethe. Tack Filippa för hjälpen i bästa tik och Henning för fotande och Helena och make för hjälpen med att fota i uppfödarklassen.
Billie
 
Sös
 
Lovis
 
Joy
Chanel
Bianca
 
Sös BT-2 och Chanel BT-4
Magic Colour uppfödergrupp

2015-05-22 Hälsning från Frasse

Här är allt toppen, och jag är supersnäll mot min nya familj. Jag är precis allt de kunnat drömma om säger de och ger mig massor med pussar varje dag! Som ni kan se har jag fått ett eget kontor på husses jobb, och jag har t.o.m. sålt min första bil, bara för att jag är så himla söt sa kunden! Imorgon ska vi på valpkurs igen och det är jätteskoj, matte och husse behöver verkligen lite träning brukar jag skämta. Just det, jag håller ju på att bli kompis med en katt också, den är ganska söt men lite rädd för mig. Nu längtar jag till valpträffen!

2015-05-17 Hälsning från Leo

Vi har varit hundvakt åt en 4 årig whippetkille i 2 dagar. Det har varit jätteroligt och Leo har varit överlycklig! Han har varit jättelugn och det enda han vill är att ligga nära honom och mysa.

2015-05-16 Hälsning från Smukke

Smukke vet vad hon ska göra för att få den gula bollen (födelsedagspresent) och visar hur hon hanterar bollen (pipfunktionen är förstås död, men bollen är hel). Hon älskar att ”knöla ihop den” och sen låta den få gå upp i vanligt format. Hon sysselsätter sig med den i timmar i hela lägenheten – en äkta bollhund, som passar bra i en handbollstokig familj. Vår vackra underbara whippettik, som får alla hon möter att smälta som smör i solen. Hon hoppade hon självmat upp på stolen för att kolla lite närmare på när husse planterade växter och samtidigt kunna njuta i solen. En riktig soldyrkare är hon.

2015-05-15 Hälsning från Skye

Skye utvecklas för varje dag som går och är verkligen en fantastisk hund. Vi är så lyckligt lottade att hon blev vår. Även om hon är en valp som testar sina (och våra) gränser så lär hon sig sakta men säkert vad som är okej och inte. Och allt mys! Som vi gosar varenda eviga dag! Har aldrig träffat en ras som älskar att mysa så mycket som en whippet, verkligen underbart. Hon sover fortfarande hela natten i sin korg utan några problem. Världens bästa valp!

2015-05-14 Herrman på rallylydads tävling

Idag har Herrman tävlat rallylydnad igen, första utomhustävlingen i fortsättningsklass och solen som utlovades såg vi ingenting av, tyvärr. Mulet, småregn och kyliga vindar gjorde att matte nästan strök oss, men Herrman var så alert när vi värmde upp så matte tänkte att vi provar i alla fall. Som tur var, för vi fick fina 95 poäng och en sjätteplacering. Vi var på Märsta- Sigtuna brukshundsklubb där det pågår tävlingar torsdag- söndag och det var fullt pådrag idag med både agility och rallylydnad. Stort grattis till duktiga Herrman och matte.

2015-05-14 Ninja på inoff. utställning

Idag har Ninja - Magic Colour Amazing Journey varit på inofficiell utställning i Hågelby, Tumba. 8 whippetar var anmälda. Även syster Lykke - Magic Colour Love Journey deltog. Och det gick bra för systrarna. Ninja blev BT1, BIR och BIG1. Lykke blev BT2. Tyvärr fanns kennelmatte inte på plats och fota, så bilderna är från tidigare. Stort grattis till Ninja och Lykke.

2015-05-10 Hälsning från Leo

Leos första möte med kameler. Han är så nyfiken och fin med alla djur vi träffat!

2015-05-09 Isa på inofficiell utställning

Isa har haft sin utställningsdebut på Marks BK inofficiella utställning. Och vilken debut Isa slutade som BIS3. Stort grattis till Isa och matte.

2015-05-08 Hälsning från Leffe & Columbus

Leffe och Coloumbus har med matte och husse en sväng till Flyvesandet och åt lunch i det fina vädret.

2015-05-06 Hälsning från Leffe

Igår åkte vi hem till Saras föräldrar på deras gård, här ska vi hälsa på ett par dagar och Leffe leker för fullt med boxern Tyra och franska bulldoggen Ester. Leffe har även träffat höns och katter och allt går jättebra! Är väldigt modig och tuff.

2015-05-06 På besök hos Ninja och Pepsi

Idag har kennel-matte varit på besök hos Ninja och Pepsi. Det var två tjejer som blev mycket glada för att se kennel-matte. Allt går bara bra med Pepsi. Mocca accepterade Pepsi på en gång och i dagarna har även Ninja accepterat sin lillsyrra. Tack för mycket god hallon paj och fika.

2015-05-05 Hälsning från Anna

En liten hälsning från Danmark. Som det framgår av bilderna, så går det bra. Asti og Anna har otrolig glädje av varandra och lekar och myser mycket tillsammans. Asti har blivit en helt annan hund, av att ha fått sådan en tornado i huset, och Anna har smakat på diverse sneglar med hus. Men dem blir nu spottat ur igen.

2015-05-05 Hälsning från Saga

Allt går så bra med Saga. Vill bara tacka för en fantastisk trevlig hund.

2015-05-05 Hälsning från Ascot

Vår älskade Ascot fyller 1 år idag. Tack Jeannette & Peter för att vi fick köpa denna fina hund.
Ascot 

2015-05-05 Hälsning från Smukke

Smukke blev bortskämd med nya leksaker från Satchmos på födelsedagen. Smukke charmade sig till godis när matte betalde.

2015-05-05 Babe-kulle fyller 1 år

Idag fyller Babe-kullen (Ch Manoush Darth Tyranus X Ch Magic COlour Cyber Babe) 1 år. Stort GRATTIS till Isa, Smukke, Sös, Leo, Ascot, Snow, Scout och Ollie.

2015-05-01 Hälsning från Snow

Hej "mamma Chili" jag mår bra, är lite trött, har spelat boll hela förmiddagen :). Ser fram emot att bli 1 år på tisdag. Varma hälsningar Snow.

2015-04-28 Hälsning från Tor

Nu har vi haft lilla Tor i en vecka och det har gått bra, han har fäst sig mycket vid barnen. Det är mycket bus och lek. Vi har börjat gå runt i området och det tycker han är spännande och lite läskigt särskilt cyklar och barnvagnar, men vi tar det lugnt. Han är mycket duktig när han träffar nya människor, lite blyg i början men det går fort över. Han betyder väldigt mycket för oss och vi tycker att han är helt underbar.

2015-04-28 Hälsning från Saga

Som det ses av bilder trivs matte och Saga med varandra.

2015-04-26 Hälsning från Frasse

Allt går superbra. Kissar o bajsar ute. Vi tar ut honom efter han sovit o busat o sådär. Han utforskar huset mer o mer och busar med sina leksaker. En riktig kelgris är han.

2015-04-26 Utställning i Roskilde

Denna dag var det anmäld 37 whippetar och domare var Nebojsa Savicic, RS. Det var absolut inte whippetväder idag, det var kallt, blåsigt och regn, men ändå gick det bättre för oss idag. Sös blev 2:a med CK i junior klass tikar, Lovis blev 2:a med CK i unghundsklassen och Chanel blev också 2:a med CK i championklass tikar. Tack för trevligt sällskap Vibeke & Henning.

2015-04-25 Utställning i Roskilde (Danmark)

I samband med att en valp skulle flytta till Danmark passade vi på att anmäla till DKK utställningen i Roskilde. Det var totalt anmäld 40 whippetar och domare var Zafra Sirik, Israel. Från oss deltog Sös - Magic Colour Sugar Babe, Smukke - Magic Colour Wonder Babe, Lovis - Magic Colour Love Me Cowboy och så Chanel - DKCH Magic Colour Cosmo Chanel. Alla fick excellent. Smukke blev 3:a och Sös 4:a i junior klass tikar, Lovis blev 3:a i unghundsklassen och även Chanel blev 3:a i championklass tikar. Som vanlig var det trevligt stämning i Magic Colour gänget, som bestod av Vibeke & Henning, Annette & Richard och så Jeannette. Henning och Rickard var våra fotografer. Härligt att få avsluta utställningen med trevlig lunch.

2015-04-24 Hälsning från Scout

Scout älskade snön i vintras och nu jagas det fåglar i skogen.

2015-04-23 Hälsning från Skye

Skye är duktig och kissar och bajsar ute mest hela tiden, bara haft två små olyckor inne än så länge men det har vi inte brytt oss om. Hon äter okej men inte med jättestor aptit, bäst på morgonen och kvällen. Ni har gjort ett fantastiskt jobb med henne för hon är supertrygg i sig själv, hon behöver inte vara med oss hela tiden utan hon lägger sig i lugn och ro när man hittar på saker i lägenheten. Nätterna går fortfarande bra och hon ligger så snällt i sin korg och sover till 5 på morgonen, då brukar hon bli lite busig men somnar om när vi varit ute och kissat. Igår var vi ute på ett längre äventyr och var på picnic med min moster på en äng i närheten och det var superkul! Men tillslut blev hon lite övertrött och vild så då gick vi hem och sov med detsamma. Vi har haft 1 besök om dagen från familj och vänner och det har hon tagit riktigt bra, hon blir glad och hälsar och har hon varit trött så har hon bara gått och lagt sig igen.

2015-04-22 Issi med på jobbet

Issi - Magic Colour Crystal Cosmo älskar att vara med matte på jobbet. Hon ska gå kurs för att bli terapi hund.

2015-04-22 Hälsning från Lykke

Hälsningar från Lykke ute i vårsolen.

2015-04-21 Hälsning från Skye

Resan hem gick bra. Hon kissade på en gång på gräset då vi kom hem. Skye utforskade i några minuter sen ville hon kolla in soffan och somnade på husse. Första natten inget problem.

2015-04-21 Hälsning från Saga

Resan hem gick bra fast det va lite varmt i bilen. Gå i sele var inga problem och träffa katten gick bra med. Första natten har varit lugn. Det går bra med att gå i koppel. Av och på knappen är inte heller några problem. Så allt flyter på bra.

2015-04-19 Hälsning från Iris

Allt är bara fint med Iris! Vi är ute flera timmar per dag och rör oss i olika miljöer och har det skojigt, Iris får vara lös på stora delar av våra promenader (så länge det är säkert från trafik osv) då hon lyssnar mycket bra på inkallning och är väldigt följsam och håller koll på matte, vi har tränat mycket på det :) Övrig tid sover hon väldigt mycket och vill alltid ha närhet och gos! Hon är en riktig mattegris som alltid håller koll på var jag är och följer helst efter mig. Vi har åkt en del skidor tillsammans i vinter och har testat på att cykla nu också. Snart blir det löpning tillsammans också, så vi håller igång men vilar emellanåt också förstås.

2015-04-19 Bijou på besök

Idag fick vi fint och kärt besök av Bijou med matte Annette och reservmatte Märta. Det var ett år sedan senaste besöket, men Bijou bara smällde in i flocken utan problem. Gladast för att se Bijou var Chanel - de två bästisarna.

2015-04-17 Hälsning från Issi

Issi redo för att gå på träning.

2015-04-16 Hälsning från Smukke

Smukke och matte avnjöt vårsol och dito värme på balkongen.

2015-04-16 Carla fyller 14 år

Idag fyller vår älskade Carla 14 år. Hon är stil going strong. Hon följer med på alla promenader och går alltid längst framme tillsammans med ungdommarna Sös och Chanel. Finns det en pinna på vägen - ja då ska hon alltid busa lite grand med den. Med åldern har Carla blivit mera envis, det märks när hon tydlig t.ex. vill ha godis för då ger hon sig inte för hon har det hon vill ha och ibland ' glömmer hon hur många godisar hon har fått eller också lura du oss bara hjärtat. Tack Nenne för att vi fick denna fina tjej.

2015-04-12 Bailey svensk Lure Coursing Champion

Idag fick vi en mycket glädjande sms från matte Linda. Bailey - Magic Colour French Lover (Ch Tappinskis French Fashion X Magic Colour Scented White Diamond) kan numera titulera sig för svensk Lure Cousing Champion. Stort GRATTIS till matte Linda och Bailey till kennel Magic Colours första LC Champion.

2015-04-08 Hälsning från Vitesse

Påskhälsningar från Vitesse

2015-04-04 Utställning i Nyköping Falster (Danmark)

Totalt var det anmäld 28 whippetar och domare var Elisabeth Gonzales från Gilbraltar. Vilken dag vi hade på DKK's utställning i Nyköbing F.
Billie - Magic Colour Cosmo Wind (Ch Khaldibadh Solglimt X Ch Magic Colour Cyber Babe) blir bästa hane med cert och kan nu titulerar sig som dansk champion. Billie blir BIM.
Sös - Magic Colour Sugar Babe (Ch Manoush Darth Tyranus X Ch Magic Colour Cyber Babe) får exc i junior klass tikar.
Joy - Magic Colour French Impulse (Ch Tappinskis French Fashion X Magic Colour Scented White Diamond) blir bästa tik och även hon kan nu titulera sig dansk champion. Joy blir BIR och BIG3.
Chanel är för första gången i championklass och vinner klassen och blir BT4.
Bianca - Magic Colour Scented White Diamond (Sportingfield B&W Airescot X Airescot Scented Silver) blir BIR veteran och BIS 3 veteran.
Alla tre hundar är ägda av Allan. Stort GRATTIS från en mycket stolt uppfödare.
Billie
Billie blir BH-1
 
Sös på bordet
Joy
 
Joy vinner öppenklass
Chanel vinner champion klassen
Bianca i veteranklass
Bästa tik konkurrens
Billie (BIM) och Joy (BIR)
Magic Colour uppfödergrupp - BIS-3
Utställning i Nyköping F (DK);
Bianca blir BIS-3 Veteran
Joy blir BIG-3

2015-04-02 Kennelträff i Småland

Vi samlade 11 whippetar till en liten kennelträff. På träffen deltog Leffe och Columbus, Smukke, Isa och Alice och så våra sex whippetar Carla, Diba, Sille, Chili, Chanel och Sös. Det var jätte roligt att se de tre systrar Smukke, Isa och Sös tillsammans - vilka fina tjejer. Först gick vi en härlig promenad i skogen. På grund av vädret fick vi ta lite lunch innan det var tid för ringträning. Kennelmatte visade först hur hon tyckte hundarna skulle stå och springa sedan skulle mattarna och hussen prova på. Vädret var riktigt aprilväder - vi hade både sol, regn och hagel. Det var en riktig trevlig dag med mycket hundsnack och det var även tid för att kolla på Chilis valpar också.

2015-03-30 Leffe & Columbus på besök

Leffe och Columbus med matte Ruth och husse Stellan har varit på påsk semester i Småland. Hundarna njöt av varandras sällskap lika så med de tvåbenade. Tusen tack för all hjälp med skogningen av träden.

2015-03-28 Utställning i Vilsta

Totalt var det anmäld 116 whippetar och domaren var Paul Stanton från Sverige. Från vår kennel deltog Dexter - Magic Colour Mystery Journey, Ninja - Magic Colour Amazing Journey, Lovis - Magic Colour Love Me Cowboy, Zorba - Magic Colour Lady Jazzo, Sös - Magic Colour Sugar Babe och Chanel - Magic Colour Cosmo Chanel. Det delades flittigt ut av very good och tydligen fall våra hundar inte i domarens smak. Dexter, Ninja och Zorba fick very good, Sös, Lovis och Chanel fick excellent men ingen av dom blev placerade i sina klasser. Efter utställningen var det SW's årsmöte där Jeannette blev vald in som sekreterare. Ska bli roligt att få kunna ge lite tillbaka till klubben.

2015-03-23 Hälsningar från Herrman

Herrman bästis från hunddagiset är den finska lapphunden Indra som sitter framför honom. Omaka men väldigt förtjusta i varandra och de leker mycket i den stora hundgården på dagis. Han trivs jättebra där och har alltid bråttom att träffa sina hundkompisar på morgonen. Här är några på promenad i närområdet

2015-03-22 Hälsning från Smukke

Smukke är på många sätt mycket lik sin mamma Chilli. Här ligger hon ”Chilistyle”.

2015-03-21 Utställning i Skälskör (Danmark)

Det var totalt anmäld 65 whippetar och domare var Lynda Matthew från Irland. Från vår kennel deltog Magic Colour Cosmo Wind, DKCH SECH Magic Colour Cyber Life, Magic Colour Wonder Babe, Magic Colour Sugar Babe, Magic Colour Cosmo Chanel, Magic Colour Love Me Cowboy, Magic Colour French Impulse, Magic Colour Sencted White Diamond och så här blev resultatet:

Chanel Exc ÖKK1, CK, BT1, Cert, BIR, BIS 2 och NY DANSK CHAMPION
Billie Exc ÖKK1, CK, BH2, R-cert
Leffe Exc CCK 1, CK, Klubb cert och NY KLUB CHAMPION
Sös Exc, JKK1, CK, Klub Junior Cert, BT2, R-cert, BIM Junior
Smukke Exc, JKK4, CK
Lovis Exc, UKK1, CK, BIR unghund och BIS3 unghund
Joy Exc ÖKL
Bianca Exc, VetKK1, CK, BIR veteran, Veteran klubb cert, BIS2 veteran

BIR uppfödare utav 3 grupper och BIS uppfödare

Wow vilken magisk dag vi hade på Myndeklubbens utställning i Skälskör. Stort GRATTIS till alla. Har ännu inte helt fattat och tusen tack alla underbara valpköpare och vänner för mycket trevligt sällskap och hjälp med allt.

2015-03-14 Utställning i Strängnäs

Idag var vi på utställning i Strängnäs. Totalt var det anmäld 61 whippet och domare var Torbjörn Skaar från Sverige.
Från vår kennel deltog totalt 7 whippetar. Det delades flitigt ut av very good, men med fina kritiker. "Leo" Magic Colour Kiss Me Babe och "Ascot" Magic Colour Babe Watcher var först ut. Leo fick exc och placerade sig som 3:a i juniorklass hanar. Ascot fick very good.
"Dexter" Magic Colour Mystery Journey fick exc och blev 3:a i unghundklass hanar. "Bailey" Magic Colour French Lover fick very good i öppenklass hanar.
"Sös" Magic Colour Sugar Babe fick exc placerade sig som 2:a med CK i juniorklass tikar. "Ninja" Magic Colour Amazing Journey fick very good i unghundklassen. Sist ut var "Chanel" Magic Colour Cosmo Chanel fick exc och blev 5:a med CK.
Vi ställde också med en uppfödarklass. Det var totalt 4 grupper och vi blev 3:a med HP. Stort tack för att ni alla kom. En speciell tack till Jan och Karin som hjälpte till med att fota och till Linda som stannade och hjälpte med uppfödarklassen. Tack för en trevlig dag.

2015-03-14 Hälsning från Pluto & Walther

Nu är vi på semester i Borås tillsammans med matte. Vi är jätteduktiga tycker matte.

2015-03-11 Herrman i Hunsport bladet

Herrman med matte och ett helt gäng från Värmdö, 8 st har varit ute och tävla Rally lydnad. Herrman och matte stod för det bästa resultatet av Värmdö- ekipagen på 87 poäng i fortsättningsklass, så matte fick bjuda på tårta nästa gång det var träning. Då är Herman betydligt yngre än övriga. Han tyckte det var väldigt roligt och det stod i helhetsbedömningen: kul med en så glad hund!! Hinder, som ingår i denna klass är hans favorit, efter det blir han väldigt taggad. Denna gång var hindret redan som nr 2, vilket var bra för oss.

2015-03-11 Hälsning från Smukke

En hälsning från en riktig livsnjutare och goslisa alias Smukke.

2015-03-10 Ringträning

Dexter, Ninja och Chanel med sina mattar har gått i hård träning inför utställningen i Strängnäs. Vår träner Saori Wohlin tog dessa bilder på oss.

2015-03-09 Hälsning från Nova

Vi fick denna underbara hälsning och bild av Julia och Nova under veckan.

2015-03-08 Utställningsträning på golfbanan

Inför utställningen i Strängnäs nästa helg var det utställningsträning på golfbanan. Karin med Ninja, Birgitta med Dexter, Helena med Leo och så vår Sös tränade i det fantastiska vädret med sol och hela 12 grader. Efter träningen fick Leo och Sös springa lite på golfbanan. Sedan var det valptittande och fika med nybakade våfflor för de två-benade. Tack för en trevlig dag.

2015-03-08 Hälsning från Ascot

Ascot har varit i Överturingen vecka 9 på sportlov tillsammans med resten a v familjen. Ascot njöt i fulla drag vi var på långa promenader varje dag och han fick springa fritt och leka i snön med lillhusse.

2015-02-28 Hälsning från Fanta

Fanta mår prima.

2015-02-28 Hälsning från Smukke

Snacka om lycklig hund. Speciellt när det röda (favorit)tennisbollen kastas iväg.

2015-02-25 Hälsning från Nova

Nova må bara bra

2015-02-24 Hälsning från Tiger

Tiger på skogspromenad med matte.

2015-02-22 Smukke på utställning

Smukke har varit med matte på Nordskånska kennelklubbens valputställning under domare Henrik Skog, Skogsville’s kennel. Smukke blev tvåa i klassen 9-12 mån med HP . Stort grattis till Smukke och matte.

2015-02-14 Inofficiell utställning i Sollentuna

Totalt var det anmäld 7 whippetar. Tyvärr hade Sös bror Ascot fått kennelhosta så han fick inte delta. Domare var Carina Ekvall. Sös blev BIR och BIG1 9-12 månader. Tyvärr var vi oplacerade i BIS. Tack för trevligt sällskap och fotot Elisabeth.

2015-02-09 Hälsning från Smukke

Smukke har en härlig personlighet. Mycket bestämd och kommer och hämtar oss när hon tycker att det är läggdags på kvällarna = strax efter kl. 22. Hon är pratglad och har synpunkter, åsikter och kan sura eller tjata med hjälp av olika ljud. Hon älskar att sova högt och gärna mjukt. I favoritstolen finns numera hennes alldeles eget täcke. Där ligger hon ofta och gärna.

2015-02-08 Hälsning från Snow

Snow var i veckan "hemma" i Sverige igen, på sportslov med familjen i Kläppen.

2015-02-07 Utställning i Frederecia (DK)

I helgen var det utställning i Fredericia i Danmark. Jeannette var ensam iväg med Sös - Magic Colour Sugar Babe och Chanel - Magic Colour Cosmo Chanel. Peter var hemma med resten av flocken. Det var totalt anmäld 37 whippetar och domare var Robert Blümel från Österrike.
Det var jätteroligt att se valparna efter Billie - Magic Colour Cosmo Wind och Ghini. BIR valp blev Silhouette. Det var Sös debut i officiell klass, vilket hon klarade galant. Det var 6 stycken i Sös klass och hon fick exc och slutade 3:a med CK i junior. I Chanels klass var det 7 stycken. Även Chanel fick exc och placerade sig som 4:a utan CK. Stort TACK till Ruth och Stellan för övernattning och god god mat samt sällskap på utställningen - och tack Stellan för all hjälp med hundarna och fotanden.

2015-02-07 Hälsning från Tiger

Så här mysigt har vi haft det idag. Jack , morfar och Tiger. På andra sidan ån. Det var riktigt skönt innan ovädret kom med blåst och snö. Tiger med sitt fina täcke på. Tyvärr måste han vara kopplad då vi är alldeles bredvid skidspåret. Och det kan ju vara lockande att hälsa på skidåkare som kommer förbi! Vila med husse är skönt!

2015-02-07 Hälsning från Leo

et är bra med Leo och matte. Leo älskar snön!

2015-02-02 Hälsning från Dexter

Dexter har hittat sin absoluta favoritplats, bästa soffhörnet för fina hunden:-) pläden som matte brukar använda när husse snålar på inomhusvärmen har han också ockuperat, så nu sitter matte och huttrar i fåtöljen. Han har tagit plats på alla positioner, i konkurrens med taxen som besitter liknande (o)vanor. Tack och lov för alla i familjen så finns det fler plädar och soffhörnor, det är väl bara det att där vi sitter vill hundarna också trängas:-). Hälsningar från "putepyntet" i Nykvarn.

2015-02-02 Jazzo-kullen 5 år

Stort GRATTIS till Jazzo-kullen, Jasmine, Zorba, Gauss, Mio, Blanco, Dante och Diamond, som idag fyller 5 år. Det är inte till att fatta att det redan har gått 5 år.

2015-01-31 Hälsning från Lovis

En hälsning från Lovis, Magic Colour Love Me Cowboy. Lovis är nu 15 mdr och har löpt en gång vid 13 mdrs ålder. Hon är en jättegod och mysig tjej som älskar att pussa. Som både sin pappa Imse och farmor Diba älskar hon att knöla in sig i sin mattes sovtäcke och ta sig en lur. Vi tycker om utställning och Lovis har ställts ut officiellt 6 gångar, 3 ggr i Sverige, 2 ggr i Danmark och en gång på Åland. Hon har vunnit juniorklassen 3 ggr. Hon har placerat sig i bästa tik 2 ggr med CK och ett Cert. Därutöver har hon fått ett CK och 3 ggr ex.

2015-01-25 Hälsning från Pluto och Walther

Vi har det skönt i all snö. Allt fungerar jättebra med Pluto och Walther.

2015-01-25 Hälsning från Dexter

Nu har Dexter bott hos sin nya familj i tre dagar och han har funnit sig väl tillrätta, sover som en stock i sin bädd hela natten. Morgonpigg? Näe inte särskilt, men mysigt att få krypa ner under mattes täcke och tanka lite närhet innan människan stiger upp. Cato tax har resignerat och insett att denna "typ" tänker stanna. Det är som att ha ungar igen, syskonavundsjuka, ligger Cato i knäet så måste Dexter göra likadant när Cato hoppar ner osv. Men dom är faktiskt snälla med varandra. Dexters stiliga "kostym" har Jeanette/ Magic Colour sytt åt honom. Fast han bär den inte med värdighet, det är en hel massa skuttande och flamsande på promenaderna så ibland ser han mer ut som en Rocka än en whippet:-) Det är ingen konst att ta överta en vuxen hund när den är så här tillgiven och anpassningsbar som fina Dexter / Magic Colour Mystery Journey.

2015-01-24 Hälsning från Leffe och Columbus

Nu har det kommit lite snö i Danmark också - oh Leffe, Columbus och husse passade på att komma ut och leka lite.

2015-01-22 Hälsning från Isa

Snodde denna bild från FB. Isa är till rallylydnad träning tillsammans med matte och Alice.

2015-01-22 Hälsning från Hjalmar

Hjalmar i sitt nya dubbelfleece täcke med teddy. Hjalmar har varit på hundpensionssemester, när matte och husse var i Thailand.

2015-01-16 Hälsning från Smukke

Idag kom det en hälsning från Smukke, som nu också har upplevd snö.

2015-01-10 SNK's Valputställning i Sollentuna Rackethal

Idag har vi varit på SNK's valputställning i Sollentuna. Totalt var det 15 anmälda whippetar och domare är Gina Ekström Persson.
I klassen 6-9 månader blev Leo , Magic Colour Kiss Me Babe 2:a med HP och BH2. Hans bror Ascot, Magic Colour Babe Watcher blev 4:a. Sös, Magic Colour Sugar Babe blev 1:a med HP, BT1, BIR, BIG1 och slutade som BIS5.
Vi deltog med en syskongrupp och fick HP och slutade i BIS-finalen som BIS 4 utav 8 ekvipager.
Tack Helena, Berith, Jan & Nathanael för att ni stannade till BIS- finalerna. Stort TACK för hjälpen med att fota Jan. Och vilket gåvorbord - så fina och många grejer - stort TACK till SNK.

2015-01-05 Hälsning från Leo

Fina bilder från julledigheten.

2015-01-03 Hälsning från Issi

Issi myser med kompisen.