2022-12-17 Sail-Kullen fyller 4 år

2022-12-11 Kiss-Kullen fyller 7 år

2022-11-26 Dansk Myndeklubs Julutställning i Ströby

Idag har vi varit på Myndeklubbens julutställning i Ströby i Danmark. Totalt var det anmäld 69 whippets. Domare var Regina Tromp-Pruyn från Nederländerna. Från Magic Colour deltog Love – DKJUCH KLBJCH Magic Colour Fields Of Love, Luna – DKJUCH Magic Colour Shape Of Glory, Bella – Magic Colour Blond Sail och Sös – DKCH SECH DKVECH Magic Colour Sugar Babe.
Så här gick det för våra hundar:
Love: ECX-3
Luna: EXC-2, CK
Bella: EXC-2, CK, BT4
Sös: EXC-1, BIM Veteran
BIR uppfödargrupp med HP och Ärespris och BIS3 Uppfödargrupp
Som alltid var det en supertrevlig och välorganiserad utställning med god stämning runt ringarna. Utställningen slutade med ett Luciatåg och prisutdelning till årets rasvinnare. Tack för trevligt sällskap Ruth och Stellan. Och stort tack till Nanna för hjälpen med vår uppfödargrupp.

2022-11-26 Kosmo hälsade på i Ströby

I samband med att vi var på utställning i Ströby i Danmark kom husse Anders och Kosmo och hälsade på oss på utställningen. Vi passade på att ta lite bilder på fina Kosmo som har hunnit att bli 2,5 år. Kosmo är efter Ch Mossbawnhill No Regrets och Ch Magic Colour Sugar Babe.

2022-11-08 Streak-Kullen fyller 5 år

2022-11-06 IDS i Växjö

Idag har vi varit på International utställning i Växjö. Totalt var det anmäld 97 whippetar. Valparna dömdes av Bosse Lundström och alla 85 vuxna whippetar dömdes av rasspecialisten Arne Voss från Norge.
Från Magic Colour deltog Viking och Candys dotter Molly – Magic Colour Viking Miracle i valpklass, Luna – DKJUCH Magic Colour Shape Of Glory i unghundsklassen och vår veteran Sös – DKCH SECH DKVECH Magic Colour Sugar Babe.
Molly: 5:a utav 8 tikvalpar
Luna: EXC-3 utav 9
Sös: EXC-1, CK, Veteran Cacib, BIR Veteran
Trevligt att få hälsa på Molly och matte. Molly visade så fint av mattes dotter Sandra.

2022-11-06 Cyber kullen fyller 13 år

2022-10-29 NDS i Vilsta, Eskilstuna

Denna helg har vi varit på Svenska Whippetklubbens GRAND FINAL i Vilsta.
Totalt var det anmäld 137 whippets (58 hanar och 79 tikar). Domar för hanarna var Ray Lindholm och för tikarna var Randi Juliussen, Norge, kennel Villwhip.
Från Magic Colour deltog Luna – DKJUCH Magic Colour Shape Of Glory och Bella – Magic Colour Blond Sail.
Båda tjejer fina kritiker och sköte sig exemplariskt i ringen. Så här gick det för dem:
Luna: EXC-2 med CK och bland de sista 6 i bästa tik. Det var 15 anmälda i klassen.
Bella: EXC och bland de sista 6 innan slutlig placering. Det var 27 anmälda i klassen
Efter utställningen var det föredrag med Pamela Marston- Pollock som gick genom den engelska rasstandard. Väldig intressant och lärorikt. Sedan var det gemensam middag. En supertrevlig dag i whippetens tecken.

2022-10-17 Cowboy kullen fyller 9 år

2022-10-08 Myndeklubbens NDS i Assentoft

Denna helg har vi varit i Danmark på Myndeklubbens utställning i Assentoft. Det var anmäld 68 whippets och domare var rasspecialisten Marie-Christine Amand från Belgien.
Från Magic Colour deltog Love - DKJUCH KLBJCH Magic Colour Fields Of Love, Luna - DKJUCH Magic Colour Shape Of Glory, Bella – Magic Colour Blond Sail och Sös – KLBJCH DKCH SECH DKVECH Magic Colour Sugar Babe. Och vilken härlig dag det blev för oss. Domaren var kunnig och supertrevlig med hundarna och vilken kritik hon gav Love och vår uppfödarklass. Så här gick det för våra hundar:
Love: EXC1, CK, BH3, R-Cert, BIR unghund och BIS1 unghund
Luna: EXC1, CK, BT4, BIM unghund
Bella: EXC3, CK
Sös: EXC1, CK, Klub veterancert, BIR Veteran och BIS2 Veteran
Vår uppfödarklass blev 2:a med HP
Sedan fick kennelmatte äran att visa Amy – DKCH PLCH DKBPCH Magic Colour Sugar Blue i hennes avelsklass med 4 avkommor (DKJUCH KLBJCH DKCH Colourfield I'm Ready To Rumble som blev dansk champion på dagen och som är utsedd till pappa till Bellas kull, DKJUCH KLBJCH Colourfield I'm Full Of Love, Colourfield Hot Spot och Colourfield Atlantic Hurricane) från hennes två kullar hos Kennel Colourfield som blev BIS Avelsgrupp. Stort grattis Nanna. Som alltid var det trevlig stämning runt ringen. Stort tack till Ruth och Stellan som vi fick bo hos och Ruth som tog hand om de tre tjejer som inte var med på utställningen.

2022-09-25 IDS Åland

Idag har vi var på International utställning på Åland. Det var totalt anmäld 30 whippets (1 valp, 8 hannar och 21 tikar). Domare var Brett Hamilton från Sverige.
Från oss deltog Luna - DKJUCH Magic Colour Shape Of Glory, Bella - Magic Colour Blond Sail och Sös - KLBJCH SECH DKCH DKVECH Magic Colour Sugar Babe.
Alla tre tjejer fick excellent och presterade som alltid fin i ringen, men fall tyvärr inte i domaren smak.
Luna EXC-4 i unghundklassen
Bella EXC och oplacerad i öppenklass
Sös EXC-2 i veteranklassen

2022-09-24_25 På besök på Åland

Traditionsenligt är vi alltid på Åland i slutat av september i samband med den internationella utställningen. Åter i år hade vi taget en liten semester och passade på att umgås med både Titti och Jenny, Patrik, Ella, Rajah och Rami. På lördagen kom Titti till Eckerö och vi gick en två timmars promenad i Eckerö Träsket - en naturstig. Efter promenaden åt vi lunch på Bettys och slutade hemma i vår stuga med lite fika. En riktig trevlig dag.
På söndagen var det först utställning och sist på eftermiddagen var vi bjudna hem till Jenny och Patrik, som har whippetarna Rajah - Magic Colour Fascinating Cowboy och Rami - Magic Colour Sugar Mountain. Först gick vi en promenad med alla hundarna – därefter tillåt vädret att vi kunna vara lite ute i deras fina trädgård. Vi brukar alltid äta fisksoppa hemma hos Titti – denna gång var vi och Titti bjudna på gryta hos Jenny och Patrik. Tack för god mat och som alltid är det jättetrevligt att träffas.

2022-09-10 Seastar kullen fyller 3 år

2022-09-04 NDS på Öland 2022

Denna helg gick vårt äventyr till SKK:s utställning på Öland. Än en gång hade vi ett fantastiskt väder. Det var totalt anmäld 44 whippets och domare var Kjell Lindström från Sverige. Från Magic Colour deltog debutanten Molly – Magic Colour Viking Miracle i valpklass, Luna – DKJUCH Magic Colour Shape Of Glory och Bella – Magic Colour Blond Sail. Som hejarklack fanns även Lotta och Kiwi – Magic Colour Shape Of Diamond. Domare var kanske så tuff och delade ut många VG. Kennelmatte fick äran att visa ”lite otränade” Molly och det gick ju bra för Molly blev BIR valp med en fin kritik. Så här gick det för vår tjejer:
Molly: 1-HP och BIR valp
Luna: EXC-4
Bella: EXC-3, CK
Det var jättetrevlig stämning runt ringen och så roligt att få träffa fina Molly och Lotta och Kiwi.

2022-08-29 Gotland 2022

Vi har länga pratat om att vi någon gång skulle till Gotland. Då vi hade bestämt oss och bokat i 2019 kom pandemin. Så nu 2022 blev det av. Vi har haft helt fantastiskt väder fre- söndag med 30 graders värme. Efter lördagens utställning gick försa sightseeing till Fårö, där vi bland annat besökte Raukarna. Efter att ha åkt runt lite var det dags att besöka familjen Haugness som har Iris och som hade bjudit oss på middag. Vädret var helt fantastiskt och vi kunna sitta ute och äta.
Egentligen skulle vi ha varit tillbaka på måndagen, men måndag morgon fick vi besked om att vår färja var inställd och vi var bokat på en ny avgång tisdag 00.50. Som tur var kunna vi bo kvar i det hus som vi hade hyrd och ändrade färjan till 07.30 istället. Detta gav oss nu möjlighet att se det sydliga Gotland. Dock hade vädret ändrat sig till regn och blåst och nu något svalare temperatur.

2022-08-27/28 NDS och Nordic Dog Show på Gotland

I denna helg har vi för första gång varit på utställning på Gotland. Och vilket väder vi har haft – båda dagarna har det varit 30 grader varmt. Är faktiskt imponerat av våra hundar som ändå har presterat så fint i värmen. Från Magic Colour deltog Iris – Magic Colour Fields Of Crystal och Luna – DKJUCH Magic Colour Shape Of Glory I unghundsklassen, Bella – Magic Colour Blond Sail i öppenklass och Sös – DKCH SECH DKVECH Magic Colour Sugar Babe i veteranklass.

Dag1 – NDS
Domare var Gerard Jipping från Nederländerna. Totalt var det anmäld 28 whippets
Iris: EXC-1, CK
Luna: EXC-2, CK
Bella: EXC-1, CK
Sös: EXC-2

Dag2 – Nordic Dog Show
Domare var Anette Bystrup från Danmark. Totalt var det anmäld 31 whippets
Iris: EXC-2
Luna: EXC-1, CK
Bella: EXC
Sös: EXC-1, CK BIR Veteran

Tack för supertrevligt sällskap Johanna -så roligt äntligen att träffas och få se fina Iris.

2022-08-23 Träning i specialsök med röd kong

Idag har vi haft besök av Lotta och Kiwi - Magic Colour Shape Of Diamond - syster till vår Luna. Matte har fått för sig att hon vill delta på KM i Specialsök med Luna och Candy på Smålandsstenars Brukshundklubb i september. Candy har gått flera Nosework kurser och Luna gick nybörjarkurs i specialsök med röd kong i våras. Lotta och Kiwi och Issi är ju superduktiga till både Nosework och specialsök, så matte bjöd hem dem så vi kunna träna tillsammans.
Alla hundarna var jätteduktiga. Bilderna talar för sig själv. Efter träningen var det altan häng med lunch och fika och mycket hundsnack. Tack för all hjälp Lotta. Ser redan fram emot nästa vecka

2022-08-18 Besök av Jaro

Idag har vi har besök av Jaro en av hanvalparna från Viking och Candys kull. En riktigt fin och go kille. Kropp och sätt att vara på är mamma Candy upp av dagen. Uttrycket i huvudet är Pappa Viking. Påminner även mycket om Love - Magic Colour Fields Of Love - en Sös son. Tack Sarah och Thomas för besöket

2022-08-18 Sunshine kullen fyller 15 år

2022-08-15 Cosmo kullen fyller 10 år

2022-08-12/14 DKKs nordiska och int utställningar 12-13-14 augusti 2022 på Bornholm

Traditions enligt var vi på Bornholm. Denna gång hade DKK arrangerad två internationella utställningar och en nordisk utställning och med titlar alla tre dagarna. Det var många hundar anmälda alla tre dagar.
Dag 1: 65 hundar och domare var Bo Skalin från Sverige
Dag 2: 62 hundar och domare var rasspecialisten Bart Scheerens från Belgien
Dag 3: 64 hundar och domare var Jetta Tschokkinen från Finland
Från Magic Colour deltog Kenzo – MC North Sail, Viking – MC Captain Tyler, Boss – DKCH MC Sheldons Theory, Luna – DKJUCH MC Shape Of Glory, Bella – MC Blond Sail, DKCH SECH FICH MC Sugar Candy och Sös – DKCH SECH MC Sugar Babe.
Det var extremt varmt alla tre dagar och hundarna presterade trots detta riktigt bra. Vi är väldig stolta av våra hundar och så här gick det för våra hundar:

VIKING
12/8: EXC-3, CK
13/8: EXC
14/8: EXC-1, CK BH2, R-Cert och Cacib
Så nära Viking var på att bli champion dansk och svensk champion - vinner Cacib framför champion hanen men ramlar på målsnöret då domaren plötslig väljer att sätta champion hanen som BH1 och Viking som BH2.

KENZO
Kenzo fick VG alla tre dagar
BOSS
12/8: EXC-2, CK, BH2, R-Cacib
13/8: EXC-1, CK, BH2, R-NCAC
14/8: EXC

LUNA
12/8: EXC-2, CK
13/8: EXC-2 CK
14/8: EXC-1, CKv

BELLA
12/8: EXC-1, CK, BT3 med R-Cert, R-Cacib
13/8: EXC
14/8: EXC-1, CK, BT2, R-Cert, R-Cacib

CANDY
12/8: EXC-2, CK
14/8: EXC-4

SÖS
12/8: EXC-1, CK, Vet.Cert, Vet Cacib, BIR Veteran, HAHVV22 Veteran, ny DAVECH, BT1, HAHVV22, BIM
13/8: EXC-1, BIR Veteran
14/8: EXC-4
Sös var vår stora stjärna som från en stor veteranklass (5) blev BT1 och ny dansk veteranchampion.

UPPFÖDARKLASS
12/8: BIR Uppfödarklass med HP och Ärespris
14/8: 2:a Uppfödarklass med HP

Handlare denna gång var kennelhusse och matte. Stort tack till Jonna Sörensen, Karin Koch och Caroline Rexgård som hjälpte oss med vår uppfödarklass. I MC-gänget fanns utöver kennelhusse och matte de 2 två-benade veteraner Birgitta och Allan.
Det var en trevlig stämningen runt ringen.

2022-07-31 Sugar kullen fyller 5 år

2022-07-13 Sheldon kullen fyller 6 år

2022-06-24 Glad midsommar

2022-06-18/19 Riksutställningen på Mälsåkers Slott

I denna helg har vi varit på Whippetklubbens Riksutställning på Mälsåker Slott. Av någon anledning var det endast häften så många whippets som det brukar vara. Totalt var det anmäld 72 whippets och domare var Margreet Veenstra, kennel Shiny Sensation’s från Nederländerna.
Från Magic Colour deltog Viking – KLBJCH Magic Colour Captain Tyler, Dexter – Magic Colour Mystery Journey, Iris – Magic Colour Fields Of Crystal, Luna – DKJUCH Magic Colour Shape Of Glory, Bella – Magic Colour Blond Sail och Candy – DKCH SECH FICH Magic Colour Sugar Candy. Vi deltog även med en uppfödarklass och en generationsklass.
Helgens stora stjärna får vi säger är Dexter som vinner seniorklassen med UK och blir BH4 och BIM senior. Så här gick det för alla våra hundar:
Viking: Oplacerad i öppenklass
Dexter: 1:a i seniorklass, UK, BH4, BIM Senior
Iris: 2:a i unghundsklass
Luna: 1:a i unghundsklass med UK, BIM Unghund
Bella: 3:a i öppenklass
Candy: 3:a i championklass med UK
Uppfödarklass: BIS1 uppfödarklass med Magic Colour Shape Of Glory, Magic Colour Sugar Candy, Magic Colour Fields Of Crystal och Magic Colour Mystery Journey
Generationsklass: 2:a. Vår klass bestod av Magic Colour Cyber Babe, Magic Colour Cosmo Chanel och Magic Colour Blond Sail.
Stort tack för att ni kom och för all hjälp Johanna och Birgitta.

2022-06-16 French-kullen fyller 11 år

Stort grattis till Joy, Vitesse, Cindy, Bailey och Columbus som idag fyller 11 år.

2022-06-13 Journey-kullen fyller 9 år

Stort grattis till Lykke, Ninja, Carlos och Dexter som idag fyller 9 år.

2022-06-11 Gold-kullen fyller 14 år

Stort grattis till Spike och Jobbe som idag fyller 14 år. Våra tänker går även till de nyblivna änglahundarna Mir och Sessan.

2022-06-05 Nordisk utställning i Holbäk, Danmark

Idag har vi varit på DKK Kreds 2:s nordiska utställning i Holbäk i Danmark. Det var anmäld 30 whippets och domare var Eva Nielsen från Sverige. Från Magic Colour deltog Kenzo – Magic Colour North Sail, Billie – Ch Magic Colour Cosmo Wind, Luna – Magic Colour Shape Of Glory, Bella – Magic Colour Blond Sail och Sös – Ch Magic Colour Sugar Babe.
Och vilken dag det blev för oss – alla våra hundar fick excellent och placerad i sin klass och 4 fick CK och en BT4. En ny dansk junior champion, en ny dansk veteran champion, BIR/BIM veteraner, BIS 3 Veteran. 1 X Fjord Junior Vinder 2022 och 2 X Fjord Veteran Vinder 2022. BIR uppfödare med super kritik och slutade BIS2 uppfödare. Så här gick det för våra hundar:
Kenzo: EXC-4,
Billie: EXC-1, CK, Veteran cert, BIM veteran. Fjord Veteran Vinder 2022. Ny dansk veteran champion!
Luna: EXC-1, CK, Jun.Cert, BT-4, Fjord Junior Vinder 2022 Ny dansk junior champion!
Bella: EXC-2, CK
Sös: EXC-1, Vet.cert, BIR Veteran, Fjord Veteran Vinder 2022, BIS3 Veteran
Uppfödarklass: BIR Uppfödarklass och sedan BIS2 Uppfödarklass. Vår uppfödarklass bestod av 2 veteraner 10 och 8 år, en junior och en öppenklass tik på 3 år.
Stort grattis till Allan med Billies dansk veteran championat! Tusen tack till Karin Koch för all hjälp med att visa våra hundar! Det var en super stämning runt ringen och härligt sällskap. Tusen tack Carolina Rexgård för bilder och film från BIS uppfödare finalen.
Som det framgår av bilderna hade vi denna helg ett helt fantastiskt väder hela utställningen.

2022-05-29 Nordisk utställning i Århus, Danmark

Denna helg har vi varit på DKK Kreds 6:s nordiska utställning i Århus i Danmark. Det var anmäld 7 valpar och 32 vuxna whippets och domare var Markku Kipinä från Finland. Från Magic Colour deltog Love – Magic Colour Fields Of Love, Luna – Magic Colour Shape Of Glory, Bella – Magic Colour Blond Sail och den nyblivna veteran Sös – Ch Magic Colour Sugar Babe.
Vi är mycket nöjda med dagens resultat, särskilt när domaren flitigt använde hela prisskalan. Utav 32 vuxna fick 18 EXC, 4 VG och 4 G, Endast 3 hanar och 6 tikar fick CK. Så här gick det för våra hundar:
Love: EXC, oplacerad i junior klass
Luna: EXC-1, CK,Jun.Cert, BT-3, Aarhusvinder 2022 junior
Bella: EXC, oplacerad i öppen klass
Sös: EXC-1, Vet.cert, BIR Veteran, BT-4, Aarhus vinder 2022 veteran
Uppfödarklass: BIR Uppfödarklass och sedan BIS1 Uppfödarklass
Vi hade ett helt fantastiskt väder helt fram till BIS-finalerna, där det började regna kraftigt. Då Sös skulle in i BIS-finalen haglade det tillochmed. Vi var fyra uppfödarklasser och regn är inte just whippetväder – men alla våra fyra hundar visade sig så fint även om det regnade och vi är superstolta att BIS domare Paul Stanton gjorde vår uppfödarklass till BIS 1 Uppfödarklass.
Det var en mycket god och trevlig stämning runt ringen. Stort tack till Stellan och Ruth för att vi fick bo hos er och med all hjälp. Ruth var hundvakt för Chili, Chanel och Candy. Stort tack Nanna för din hjälp med vår uppfödarklass.

2022-05-22 Vinthundsklubbens utställning i Hässleholm

Idag har vi varit på Vinthundsklubbens officiella utställning i Hässleholm. Totalt var det anmäld 69 whippetar och domare var Ingrid Krah-Heiermann, Tyskland.
Från Magic Colour deltog Sonja – Magic Colour Fields Of heaven, Yatzy – Magic Colour Sugar Love, Luna – Magic Colour Shape Of Glory och Bella – Magic Colour Blond Sail. Så här gick det för våra hundar:
Sonja: VG
Luna: EXC-2, CK
Bella: EXC-3, CK
Yatzy: EXC
Det var inget bra väder idag heller. Det blev till mycket regn vilket gjorde att det inte var så trevligt för hundarna eller oss. Sällskapet däremot var det inget fel på 🥰.

2022-05-21 Nordisk utställning i Hässleholm

Idag har vi varit på SKK:s Nordiska utställningen i Hässleholm. Totalt var det anmäld 53 whippetar och domare var Bengt Åke Bogren från Sverige. Från Magic Colour deltog Sonja – Magic Colour Fields Of heaven, Yatzy – Magic Colour Sugar Love, Luna – Magic Colour Shape Of Glory och Bella – Magic Colour Blond Sail.
Så här gick det för våra hundar:
Sonja: EXC
Luna: EXC-1, CK, BT2, R-Cert, R-Nordisk Cert
Bella: EXC
Yatzy: EXC
Uppfödarklass: 1:a med HP utav 3 uppfödarklasser. På grund av ihållande regn och det var tre timmar till BIS-finalerna valde vi att hoppa BIS-finalen.
Tusen tack för trevligt sällskap Anette. Nu laddar vi inför ännu en dag imorgon.

2022-05-14Utställning i Smålandsstenar

Idag har vi varit på Svenska Whippetklubbens Inofficiella utställning i Smålandsstenar. Det är kennelmatte som är ansvarig för utställningen. Från Magic Colour deltog Tex – Magic Colour Fields Of Poetry, Sonja – Magic Colour Fields Of Heaven, Kiwi - Magic Colour The Shape Of Diamond, Luna – Magic Colour Shape Of Glory, Yatzy – Magic Colour Sugar Love, Bella – Magic Colour Blond Sail och Lovis – Magic Colour Love Me Cowboy.
Så här gick det för våra hundar:
Tex: 5:a i juniorklass
Sonja: oplacerad i juniorklass
Kiwi: oplacerad i juniorklass
Luna: 3:a med UK i unghundsklass
Bella: oplacerad öppenklass
Yatzy: 3:a med UK i öppenklass
Lovis: 3:a i seniorklass
Uppfödarklass: 3:a med HP
BIS1 generationsklass med Chili - Ch Magic Colour Cyber Babe, Chanel - Ch Magic Colour Cosmo Chanel och Bella - Magic Colour Blond Sail Vi deltog även med två parklasser som båda var oplacerade. De som delto i parklass var Bella och Kiwi och Sös och Yatzy. Tusen tack för all hjälp med utställningen Vibeke och Henning, Lotta, Anette och Patrick och Lotta och Thure.

2022-05-05 Tyler-kullen 6 år

2022-05-05 Babe-kullen 8 år

2022-04-24 Hälsningar från Fenris

Det går jättebra, Fenris stortrivs, han verkar känna sig hemma. Jag tror att det hjälper att ha en storebror som visar hur allt går till här hemma😊. De leker tillsammans, Scout kommer med sina tennisbollar och ger dem till Fenris hoppandes han vill leka. Dem har dragkamp och sover även ibland tillsammans, så länge Fenris inte hoppar på Scouts rygg som en tiger för det tycker Scout är obehaglig. Ibland får vi avbryta leken så att det inte blir för vild.
Fenris sover bra på natten, i natt sov han hela natten på Sixtens säng.
Vi har varit på en lite koppelpromenad med båda hundarna och det gick också bra. Det är tydlig att Scout är hans förebild, han skuttar efter.
Han är en jättefin liten kille, glad och framåt som ni sa. Ni gör ett så bra jobb med hundarna!

2022-04-17 IDS Malmö

Idag gick resan så tillbaka till Sverige med stop i Malmö där SKK hade en international utställning. Det var en något större utställning och med en hel del flera anmälda whippets. Totalt var det anmäld 85 whippets och domare var Svein Bjarn Helgesen från Norge. Från Magic Colour deltog Sonja – Magic Colour Fields Of Heaven, Luna – Magic Colour Shape Of Glory, Yatzy – Magic Colour Sugar Love och Bella – Magic Colour Blod Sail.
Så här gick det för våra tjejer:
Sonja: EXC (Det var 9 i juniorklass tikar)
Luna: EXC-3 med CK (det var 7 i unghundklass tikar)
Bella: EXC-2 med CK (det var 24 i öppenklass tikar!)
Yatzy: EXC-3 med CK (det var 24 i öppenklass tikar!)
Vi är supernöjda och stolta över tjejernas fina resultat i en så tuff konkurrens.
Stort tack för supertrevligt sällskap och hjälp med fotande Anette, Patrik, Edo och Dex.

2022-04-16 NDS i Ströby i Danmark

Idag har vi varit på Myndeklubbens utställning i Danmark. Totalt var det anmäld 49 whippets och domare var Mette Mörkegård, Danmark. Från Magic Colour deltog den Love – Magic Colour Fields Of Love, Luna – Magic Colour Shape Of Glory och Bella – Magic Colour Blond Sail.
Som alltid var utställningen välarrangerad av Myndeklubben.
Så här gick det för våra hundar:
Love: EXC och oplacerad I juniorklass hanar
Luna: EXC-2 utav 9 junior tikar
Bella: EXC-2 utav 7 Öppenklass tikar
Tack för supertrevligt sällskap Ruth & Stellan.

2022-02-13 IDS i Fredericia

Idag har vi varit på årets första utställning i Danmark och utan restriktioner. MC-gänget bestod av Stellan med Love – Magic Colour Fields Of Love och kennelmatte med Luna – Magic Colour Shape Of Glory och Bella – Magic Colour Blond Sail. Med andra ord ett ganska lite gäng denna gång. Totalt var det anmäld 78 whippets och domare var rasspecialisten Arne Foss från Norge. Det märktes tydligt att vi äntligen hade fått en rasspecialist – för det var alla tophundarna från Norge, Sverige och Danmark som deltog på utställningen.
Så här gick det för våra hundar:
Love: EXC-4
Luna: EXC-2 med CK och R.Jun.Cert
Bella: EXC-2
Vi är mycket nöjda med dagens resultat, där alla blev placerade i en så hård konkurrens. Luna var endast en plats från junior certet och var med till slutet i Bästa tik där hon åkte ut som 5:a.
Tusen tack för trevligt sällskap och hjälp med att foto Stellan. Trevligt som alltid.

2022-02-02 Jazzo-kullen 12 år

2022-01-11 Fields-kullen 1 år

2022-01-01 Atlas-kullen 2 år

2021-12-29 Shape-kullen 1 år