2021-06-16 Frech-kullen 10 år

Stort gratis till alla i French-kullen som fyller 10 år idag

2021-06-13 Journey-kullen 8 år

Stort gratis till alla i Journey-kullen som fyller 8 år idag

2021-06-12/13 Danska Vinthundsklubbens 50-års Jubileumsutställning i Vejen

Traditions enligt var vi på Danska Vinthundsklubbens 50-års Jubileumsutställning i Vejen. För oss var det den första utställning på 1 ½ år. Det var utställning både lördag och söndag. På lördagen var det anmäld 56 whippetar och domare var Tomas Rohlin. På söndagen var det anmäld 44 whippetar och domare var Kitty Sjong.
Från oss deltog valparna Love – Magic Colour Fields Of Love och Luna – Magic Colour Shape Of Glory I baby valpklass. Boss – Magic Colour Sheldons Theory och Kenzo – Magic Colour North Sail deltog båda I öppen klass hanar. Candy – Magic Colour Sugar Candy och Bella – Magic Colour Blond Sail deltog I öppen klass tikar. DK Ch SE Ch KLBCh Chanel – Magic Colour Como Chanel deltog I veteranklass. Och så vår fina uppfödarklass bestående av Bella, Chanel, Candy och Boss.

VALPARNA
För att vara första gången valparna var i en utställningsring skötte de sig exemplarisk båda två. Love var ensam i sin klass och i Lunas klass var de tre båda dagarna. De fick båda två ”särdeles lovende” med mycket fina kritiker och vann sin klass. Luna blev BIR valp och Love BIM båda dagarna. Luna blev BIS2 valp på lördagen och BIS 1 valp på söndagen.
HANARNA
I öppenklass hanar deltog 5 hanar. Boss fick EXC. På lördagen blev han 2:a med CK i öppenklass och slutade som BH4. På söndagen blev han 3:a. Kenzo fick VG båda dagarna.

TIKARNA
I öppenklass deltog 14 tikar på lördagen och 8 på söndagen. I veteranklassen deltog 2 på lördagen och 1 på söndagen.
Candy fick excellent båda dagarna. På lördagen var hon oplacerat och på söndagen blev hon 4:a.
Bella fick excellent båda dagarna. På lördagen blev hon 2:a med CK och slutade BT2 med R-Cert – så nära certet.
Chanel fick excellent och vann sin klass med CK, Veteran Cert, Klub veterancert båda dagarna. På lördagen fick hon även titlen Klub Jubiläumsveteranvinder 2021. På lördagen var Chanel oplacerad i BT, och på söndagen blev hon BT2. Chanel klarade sig även mycket bra i BIS finalerna där Chanel blev BIS 2 Veteran båda dagarna.

UPPFÖDARGRUPP
Både lördag och söndag vann vi med vår uppfödargrupp och fick Ärespris och HP. I BIS finalen blev vii BIS 1 Uppfödargrupp båda dagarna.

MC-gänget bestod av Stellan och Ruth, Allan och kennelmatte och -husse. Det var bra och trevlig stämning. Tack för en super trevlig helg.

2021-06-11 Gold-kullen 13 år

Stort gratis till alla i Gold-kullen som fyller 13 år idag

2021-05-30 Träff och ringträning

Idag testade vi om det gick att ha ringträning hemma hos oss. Vi kunna snabbt konstatera att vi inte har någon bra plan gräsmatta att springa på. Vi hade bjudet in Vibeke och Henning med Cheríe och Lovis (senast vi sågs var augusti 2019) och Lotta med Issi och Kiwi till att testa med oss.
Det blev till en kort träning, då det var ganska så varmt. Efter träningen stod det på grillning och trevligt sällskap. Tack för en supet trevlig dag.

2021-05-29 Luna på valpkursavslutning

Idag så sista gången på valpkursen. Det är ett av de bästa valpkurs vi har varit på. Utöver lite träning så bestod avslutningen i en tävling – Bäst i test. Vi blev delat upp i två grupper som skulle tävla på tid och vara smartast – dock aldrig på bekostnad av hundarnas säkerhet. Det var jätteroligt. Bilderna talar för sig själv. Den grupp som Luna och jag deltog i vann tävlingen. Vi avslutade med fika. Synd det inte finns någon fortsättningskurs.

2021-05-29 Luna fem månader

Idag fyller Luna fem månader och vi passade på att fota henne. Hon utvecklas fortfarande riktigt fint. Hon är mitt upp i att byta sina tänder.

2021-05-22 Godissök

Inspirerat av Lunas valpkurs blev det godissök för hela gänget i trädgård. Man kan lugnt säger det var mycket uppskattat av alla. Så roligt att se hur de tar sig an sökning på olika tillvägagångssätt. Roligt tyckte de alla fall det var

2021-05-22 Luna på valpkurs

Luna och matte går på valpkurs på Smålandsstenars Brukshundklubb. Det är ett annorlunda och mycket bra valpkurs. Temat idag var olika formar för sök. Nästa gång är det avslutning och en liten tävling.

2021-05-05 Tyler-Kullen fyller 5 år idag

Stort gratis till alla i Tyler-kullen som fyller 5 år idag

2021-05-05 Babe-Kullen fyller 7 år idag

Stort gratis till alla i Babe-kullen som fyller 7 år idag

2021-04-29 Luna – Magic Colour Shape Of Glory 4 månader

Vår fina Luna – Magic Colour Shape Of Glory idag 4 månader utvecklar sig fint. Luna är efter Snowhill The Shape Of You at Pinnacle och Magic Colour Sugar Candy.

2021-02-23 Hot-Kullen fyller 6 år idag

Stort gratis till alla i Hot-kullen som fyller 6 år idag

2021-02-01 Jazzo-Kullen fyller 11 år idag

2021-01-01 Atlas-Kullen fyller 1 år idag

Stort grattis till Remus, Sören, Milou, Perro, Sia, Fay och Selma som idag fyller ett år